Close sidebar
Close sidebar

Asasinat in plina strada. Au tras cu mitraliera in ea. Atac sangeros la Bagdad

Un asasinat groaznic a avut loc astazi in Bagdad, acolo unde Tara Faris, o tanara de 20 de ani, vedeta media si activista media pentru drepturile femeilor a fost impuscata mortal.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanara, nascuta in 1998, dintr-un tata irakian si o mama libaneza a trait mult timp in Europa, dar ulterior s-a intors sa locuiasca in Irak, la Bagdad.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Deschiderea si convingerile ei europene se pare ca au atras antipatia. Ea era una dintre cele mai populare vedete din Irak, cu peste 2,7 milioane de urmaritori pe Instagram.

Asasinara Tarei Faris nu este singura de acest gen din Irak, mai mult persoane, in special femei activiste, au fost ucise cu sange rece. Acest tip de crima este pus pe seama extremistilor religiosi din Irak. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI