Pe spatele fotografiei înfricoșătoare cu bebelușul, Letby a scris: "Prinsă în flagrant! (Numele bebelușului) hotărând că este o fată mare acum și nu mai are nevoie să fie hrănită cu tubul! X'. Fetița s-a prăbușit la scurt timp după ce asistenta neonatală și-a terminat tura și a fost mutată de urgență la terapie intensivă, potrivit Daily Mail.

Letby, vinovată pentru uciderea a șapte bebeluși

Ulterior a fost diagnosticată cu paralizie cerebrală, o afecțiune cauzată de leziuni cerebrale, iar mama ei se teme acum că fiica ei a fost rănită de criminalul în serie. Femeia, care a cerut să nu fie identificată, dorește ca poliția să facă o investigație și a intentat o acțiune în justiție împotriva spitalului Countess of Chester, unde Letby a comis crimele. 

Citește și: Misterul se adâncește. Suspectul care a ucis o familie de 4 persoane și cei 3 căței ai lor, găsit împușcat într-o mașină în flăcări

Lucy Letby

Lucy Letby

[Sursa foto: Daily Mail]

Letby a fost găsită vinovată de uciderea a șapte bebeluși și de încercarea de a ucide alți șase la unitatea neonatală a spitalului între iunie 2015 și iunie 2016. Ea i-a injectat cu aer, i-a hrănit excesiv cu lapte și i-a agresat. Poliția din Cheshire a confirmat că analizează îngrijirea a 4.000 de copii- fiecare copil internat în unitate și în cea a Spitalului de femei din Liverpool, unde Letby a efectuat stagii de pregătire. 

La începutul acestei săptămâni, Dr. Dewi Evans, principalul expert al acuzării în cadrul procesului, a declarat pentru Mail că a revizuit fișele bebelușilor care datează din iunie 2014 și crede că alți trei copii ar fi putut fi uciși și alți 15 răniți de Letby. El a spus că a crezut că aceasta a scos tuburile de respirație ale bebelușilor înainte ca "modul ei de operare" să se schimbe la injectarea aerului în iunie 2015. 

Bebelușul femeii era perfect sănătos la naștere

Mama a declarat pentru Mirror că fiica ei s-a născut prematur la spital în septembrie 2014. O lună mai târziu, pe 25 octombrie, Letby a făcut o fotografie Polaroid cu fiica ei dormind în pătuțul din spital cu tubul de hrănire, care trebuia să îi livreze lapte în burtică prin nas, scos. A doua zi, situația micuței, care evoluase bine și era pregătită să plece acasă, s-a deteriorat și a fost mutată din nou la terapie intensivă. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV- Magdalena, eleva de 17 care are ajută copiii abandonați: ”Încerc în primul rând să le arăt o altă față a lumii, decât cea plină de întuneric”

Lucy Letby

Lucy Letby

[Sursa foto: Daily Mail]

'Am țipat să deschidă incubatorul pentru a-i pune o mască de oxigen', a spus mama. 'A trebuit să i se facă o puncție lombară, apoi a fost pusă din nou la terapie intensivă. Nu s-a găsit nicio infecție'. Mama a declarat că fiicei sale i s-a făcut o scanare a creierului după ce s-a născut, care nu a arătat nicio anomalie. Cu toate acestea, opt luni mai târziu, în mai 2015, ea a vizitat un specialist după ce a observat că fiica ei se chinuia să stea în poziție verticală. 

'Întotdeauna a fost îngrijită de Lucy sau de asistenta șefă. Stăteam și vorbeam cu Lucy. Mi-a povestit despre mersul la universitate, despre părinții ei... totul era atât de normal', a spus ea. Cu puțin timp înainte ca Letby să fie arestată, mama a declarat că a primit un mesaj text criptat de la o altă asistentă care a îngrijit-o și ea pe fiica ei, spunându-i că va vedea o față cunoscută în ziare și că "să nu crezi tot ce auzi". 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Luni este așteptată o decizie cu privire la posibilitatea ca Letby să fie rejudecată pentru cele șase acuzații de tentativă de omor asupra cărora jurații nu au reușit să ajungă la un verdict.

Luni este așteptată o decizie cu privire la posibilitatea ca Letby să fie rejudecată pentru cele șase acuzații de tentativă de omor asupra cărora jurații nu au reușit să ajungă la un verdict.

[Sursa foto: PixaBay]

Asistenta, despre care se știe că era prietenă bună cu Letby, a mai spus că a fi arestat 'nu este același lucru cu a fi acuzat'. Dar mama a spus că nu a putut să se uite la Polaroid, pe care îl pusese la vedere. Ea a mai spus că a izbucnit în lacrimi când Letby a fost găsită vinovată. 

Luni este așteptată o decizie cu privire la posibilitatea ca Letby să fie rejudecată pentru cele șase acuzații de tentativă de omor asupra cărora jurații nu au reușit să ajungă la un verdict.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si