Asteroidul Vesta in astrologie. Prezența asteroidului în harta astrologică a fiecărei zodii determină trezirea și inițierea forțelor vitale pentru o viață mai mare de timp.

Asteroidul Vesta în astrologie

Asteroidul Vesta în astrologie

Ce semnificație are asteroidul Vesta in astrologie

Vesta semnifică devotament și concentrare și deține principii adevărate încredere, credință, și libertate.

Vesta determină împărtășirea opiniilor politice, spirituale și filosofice. Sunt căutate situații și momente în care cei cu care interacționăm să fie de acord cu principiile pe care le avem. 

Dacă aveți tendința de a insista asupra unui lucru fără a exp și punctele de vedere acest semn că ar trebui să fiți ceva mai flexibil și mai toleranți. Până la urmă nimeni nu deține adevărul în totalitate.

Citeste si: Luna Plină iulie 2022: Zodiile care au parte de un moment special!

Vesta ne-a ajutat să culegem informații și apreciem relația cu propria persoană, aduce în prim-plan acele detalii personale care ne-ar putea determina să alegem un stil de viață aparte, altfel decât un parcurs obișnuit.

Vesta le arata zodiilor ce anume le ajuta sa atinge abundenta, punctul cel mai inalt al propriei persoane si prin ce mijloace interioare nu gasesc unicitatea.

Asteroidul Vesta în astrologie

Asteroidul Vesta în astrologie: cum influențează fiecare zodie.

Cum influențează tranzitul asteroidului Vesta zodiile

Vesta în Berbec  vorbește despre auto-motivare. Nativul se poate concentra mai eficient cu privire la orice proiect propus dar, pentru a realiza, el are nevoie de independenta sa.

Vesta in Berbec ofera capacitate de sacrificiu pentru a realiza visele si obiectivele. Nativul poate fi foarte critic cu sine si se poate simti dezorientat atunci cand este impiedicat sa isi urmeze visul, potrivit astrotext.ro

Vesta în Taur ajutor nativii să descopere și să dezvolte spiritul critic și abilitati în administrarea mijloacelor materiale: bani, bunuri. Se simte cel mai bine conectat la fiinta interioara cand este inconjurata de natura, de confortul oferit de casa. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Vesta în Gemeni pune accentul pe modul în care nativul preia și transmite informația. Se poate simți conectat cu universul sau aici poate alimenta imaginația, vin răspunsurile și se construiesc idealurile. 

Vesta în Rac este dedicată servirii membrilor familiilor; ofera ingrijire, protectie fara sa a se cere recompense in schimb.

Vesta în Leu isi exprima propria versiune, propria creat pe care sa o transforme ca sa devina inspiratie pentru altii. Îsi exprimă egoismul atunci cand nu ii sunt rasplatite gesturile si eforturile, poate sa refuze sa accepte opiniile celorlalti.

Vesta în Fecioară poate deveni preocupată de sustinerea altora, reușita îl împlinește pe nativ, obiectiv realizat datorita implicarii, muncii sale.

Este dedicat muncii in care i se cere abilitatea innascuta de observare si control a detaliilor.

Vesta în Balanță ajuta la interacțiunea cu celilalți. O interacțiune valoroasă se bazează pentru ei pe egalitate și respect.

Vesta în Scorpion aduce pasiune și caută să facă lucruri care să îl inspire. 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop săptămânal 4 iulie 2022- 10 iulie 2022. O săptămână de vis pentru trei zodii. Nimic nu le va sta în cale!

Vesta în Săgetător caută flacăra spirituală și se dedică căutării adevărului universal care va servi drept sursă de inspirație pentru „călătoria vieții”.

Vesta în Capricorn pune accent pe sacrificii în numele companiilor, firmei, în numele unor grupuri sociale sau etnii.  

Vesta în Vărsător se axează pe cauze umanitare și pe relații cu cei din jur. 

Vesta în Pești caută să dezvolte proiecte care să pună imaginația la muncă sau să le ofere liber talentului să înțeleagă pentru a ajuta pe alții.

Citeste si: Luna Noua iulie 2022: Cea mai buna viata pentru acesti zodii!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si