Doi politisti au fost atacati prin doua atacuri tip ambuscada in care au fost impuscati doi politisti, unul fiind ranit, altul a murit la spital.

Politistul din San Antonio era un detectiv care statea in masina de patrula la iesirea din localitate cand un suspect a oprit in spatele lui si l-a impuscat in cap in timp ce acesta scria o amenda.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

La cateva ore un alt politist, de data aceasta din St Louis a fost impuscat de catre un necunoscut chiar in timp ce statea intr-o intersectie din localitate. Politistul este in stare critica in aceste momente.

Politistii nu au identificat niciun suspect in cele doua atacuri ce par trase la indigo, dar despre care anchetatorii spun ca nu ar avea nicio legatura.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si