Close sidebar
Close sidebar

Au lipsit de la nunta lor fiindca au trebuit sa mearga la munca: "Datoria, inainte de toate"

Si-au planuit nunta pana la cel mai mic detaliu, insa nu au putut sa ajunga la ceremoonie fiindca au trebuit sa mearga la munca.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lauren avea rochia alba pregatita pentru nunta care urma sa aiba loc pe o plaja retrasa in al doilea weekend din septembrie. Dar a ajuns sa ii jure credinta logodnicului fara machiaj, fara rochie de mreasa, intr-un hambar, plin cu ambulante si paramedici, scrie Daily Mail.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Ea si logodnicul ei, Michael, fac parte din Air National Guard, iar in weekendul in care ar fi trebuit sa se casatoreasca pe plaja intima au plecat in misiune de salvare, dupa ce uraganul Irma a lovit Florida.

Si-au lasat astfel invitatii balta si au plecat sa salveze victimele din urma urgiei. Duminica dimineata, un prieten i-a intrebat de ce nu fac nunta in timpul uraganului.

"A inceput ca o gluma si a devenit realitate", a spus Lauren.

Astfel, au ajuns sa se casatoreasca in fata celorlalti salvatori.

"Datoria, inainte de toate", au spus ei.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI