Close sidebar
Close sidebar

Avertismentul unui medic italian: Încă așteptăm vârful epidemiei

Un medic dintr-un spital italian avertizează ţările care nu iau în serios pandemia şi oamenii care cred că totul va trece de la sine că răul abia acum urmează.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Asta am făcut noi, în Italia. Economia şi-a continuat drumul, am arătat cu degetul spre China şi am îndemnat turiştii să continue să călătorească. Iar cei mai mulţi dintre noi ne-am spus nouă înşine şi reciproc: nu este atât de rău. Suntem tineri, suntem în formă, vom fi bine chiar dacă ne îmbolnăvim. Două luni mai târziu, ne înecăm”, a explicat medicul, citat de  Newsweek.

Citeste si: Cinci noi cazuri de coronavirus în Capitală. Numărul total a ajuns la 62- UPDATE

Potrivit acestuia, experţii în sănătate din Italia trebuie să decidă pe care pacienţi să îi salveze, pentru că nu au resurse suficiente.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Citeste si: Mikel Arteta, antrenorul echipei Arsenal, a fost testat pozitiv cu Covid-19

Medicul susţine că, în Europa, încă nu a fost atins vârful epidemiei: „Probabil la începutul lunii aprilie, pentru Italia, la jumătatea lunii aprilie, pentru Germania şi Elveţia și cam tot atunci, pentru Marea Britanie. În SUA, epidemia abia a început”, a declarat specialistul, conform digi24.ro.

Citeste si: Sotia premierului canadian are coronavirus. Justin Trudeau este in izolare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI