UPDATE: Piratii aerului din Malta au eliberat pasagerii aeronavei deturnate si ii mai tin ostatici pe membri echipajului, anunta Times of Malta.

Piratii cer eliberarea din inchisoare a fiului lui Gaddafi. Ministrul libian al Transporturilor, Milad Matouk, negociaza cu ei.

Intre timp, un oficial din serviciile de securitate a declarat pentru Reuters ca pilotul aeronavei Afriqiyah Airways a incercat sa aterizeze in Libia, dar piratii aerului au refuzat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Pilotul a discutat cu turnul de control al Aeroportului din Tripoli, inainte de pierderea comunicatiilor, si a anuntat ca aeronava este deturnata.

Avionul Airbus A320 a aterizat deja pe un aeroport din Malta.
Este vorba despre un pirat al aerului care are asupra sa o grenada si a amenintat ca arunca avionul în aer.
Deocamdata nu sunt cunoscute solicitarile lui, dar a anuntat ca este dispus sa negocieze eliberarea unor prizonieri.
Informatii neconfirmate arata ca ar fi un fost sustinator al fostului dictator libian Muammar Gaddafi.
La bord sa afla 118 persoane. Este vorba despre 111 pasageri si sapte membri ai echipajului.
Premierul maltez, Joseph Muscat, a postat pe Twitter ca a fost informat de potentialul atac. „Am fost informat de o posibila deturnare a unui avion catre Malta. Am luat masuri de securitate si de ajutor de urgenta”, a scris el.
Mai multe masuri de securitate si urgenta au fost luate pe aeroportul international maltez.

Avionul Airbus A320 a aterizat deja pe un aeroport din Malta. Este vorba despre un pirat al aerului care are asupra sa o grenada si a amenintat ca arunca avionul în aer. Deocamdata nu sunt cunoscute solicitarile lui, dar a anuntat ca este dispus sa negocieze eliberarea unor prizonieri.

Informatii neconfirmate arata ca ar fi un fost sustinator al fostului dictator libian Muammar Gaddafi.La bord sa afla 118 persoane. Este vorba despre 111 pasageri si sapte membri ai echipajului.Premierul maltez, Joseph Muscat, a postat pe Twitter ca a fost informat de potentialul atac. "Am fost informat de o posibila deturnare a unui avion catre Malta. Am luat masuri de securitate si de ajutor de urgenta", a scris el. Mai multe masuri de securitate si urgenta au fost luate pe aeroportul international maltez, scrie Digi 24.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si