Close sidebar
Close sidebar

Avion de pasageri, prăbușit lângă Moscova. Nu sunt supraviețuitori

Un avion rusesc de pasageri, în care se afla doar echipajul la bord, s-a prăbușit vineri, 12 iulie, în apropiere de Moscova, a anunțat Ministerul pentru Situații de Urgență al Rusiei.

Sorin Negru,

Avionul Sukhoi Superjet 100 s-a prăbușit lângă Mocova

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol

Avionul Sukhoi Superjet 100 a căzut într-o pădure și se crede că toți cei trei membri ai echipajului au murit în accidentul aviatic, se arată în comunicatul oficial preluat de BBC News.

La bord se aflau trei piloți ai companiei Sukhoi Civil Aircraft și niciun pasager, au adăugat oficialii de la Moscova. Interfax a precizat că doi piloți și un inginer de zbor au fost uciși.

O altă sursă anonimă din ministerul rus a declarat pentru RIA Novosti că aeronava a explodat imediat ce s-a prăbușit în pădure.

Citeste si: „M-a împietrit de tot durerea ta…” Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața în timp ce se întorcea de la muncă- kanald.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: Un star de la Hollywood este de nerecunoscut fără mușchi și după ce a slăbit drastic. A jucat în francizele Marvel și James Bond- antena3.ro

Un videoclip publicat de martori oculari arată consecințele imediate ale accidentului, un fum negru fiind văzut ridicându-se de la sol.

Sukhoi Superjet 100 a fons lansat în anul 2011 și a fost primul avion cu avion de pasageri construit în Rusia de la căderea Uniunii Sovietice, arată sursa citată.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI