În vârstă de 29 de ani, Lorena este din Constanța, însă s-a mutat în Spania la vârsta de 17 ani.

Pentru cine a intrat Lorena în casă

Aceasta a dezvăluit că a avut ocazia să discute cu Robert înainte de această emisiune, dar ea este atrasă de un alt băiat. Ca și Robert, Lorena este stabilită în Valencia.

Citește și: Momente deosebite în Casa Iubirii! Laurențiu a fost luat în camera roșie de către o concurentă

Lorena și Robert s-ar fi cunoscut în urmă cu șapte ani, însă nu au format un cuplu, ci doar au au vorbit o perioadă scurtă de timp. Concurenta susține că nu a fost foarte atrasă de Robert, iar acesta era mult prea insistent.

Băieții au venit cu o nouă teorie

Radu susține că ceva este dubios, cum că cei doi se știu și locuiesc în același oraș din Spania, iar acum se gândesc că poate fi o strategie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Tensiuni în Casa Iubirii! Nona a izbucnit în lacrimi: „M-aș bucura să fiu descalificată”

De aceeași părere este și Robert, care consideră că nu a fost nimic greșit în faptul că a insistat după ce ea i-a dat de înțeles că și-ar dori ceva cu el.

Citește și: Radu din Casa Iubirii devine gelos pe apropierea dintre Cristina și Marinel. ,,Încearcă să-mi facă înadins!”

În ediția de azi urmează să aflăm pentru ce băiat din casă a intrat Lorena, mulți crezând că aceasta a venit pentru Marinel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si