Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat din Anglia a fost condamnat la 22 de ani de închisoare pentru răpirea unei tinere

Un bărbat de 29 de ani din Kensington, Marea Britanie a fost condamnat la 22 de ani de închisoare pentru răpirea unei tinere pentru răpirea unei tinere pe care a bătut-o și a ținut-o fără hrană și apă timp de patru zile.

Madalina Grigore,

Un bărbat din Anglia a fost condamnat la 22 de ani de închisoare după ce a răpit și chinuit o tânără.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Abdul Awil a abuzat-o pe tânără în perioada 28 septembrie- 1 octombrie anul trecut, potrivit judecătorilor care au decis vinerea aceasta arestarea lui, scrie  Daily Mail. Procurorii au spus că Awil „ a profitat de o femeie vulnerabilă care avea încredere în el şi a supus-o la o asemenea violenţă  pe care nicio fiinţă umană nu ar trebui să o îndure vreodată”.

Citeste si: Accident tragic pe A4: Două TIR-uri s-au ciocnit, după ce unul dintre ele a rupt parapeţii şi a pătruns pe sensul opus. Un autovehicul a luat foc

Bărbatul a atacat-o în fața propriei case

Tânăra a povestit că bărbatul a atacat-o în fața propriei case, când se întorcea de la o petrecere, apoi a forţat-o să intre în casă şi să se supună cerinţelor lui.

A agresat-o în mod repetat, lăsând-o inconștientă și i-a interzis să bea apă și să mănânce. Tânăra a căutat refugiu în casa unui membru al familiei, iar vărul ei a chemat o ambulanţă. Cadrele medicale au comunicat poliției cele întâmplate, iar oamenii legii au mers la casa agresorului pe 2 octombrie pentru a-l reține.

Citeste si: Octavian Jurma, semnal de alarmă despre noile restricții de sărbători: ,,Când toată lumea trage obloanele, noi le deschidem"

Chinuită timp de patru zile

Potrivit raportului, bărbatul ar fi negat cele întâmplate și a susținut că toate acuzațiile împotriva sa sunt false.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Victima a dat dovadă de un curaj imens în a veni în față și a spune ce i s-a întâmplat. Sperăm că va găsi un oarecare confort în sentința care a fost pronunțată. Aș îndemna orice victimă să vorbească cu noi. Avem ofițeri special instruiți care lucrează îndeaproape cu organizațiile partenere pentru a oferi suportul potrivit. Vă rugăm să nu suferiți în tăcere – suntem aici pentru a ajuta și vom face tot ce ne stă în putință pentru a urmări penal agresorii și pentru a obține dreptate pentru victime”, a spus agentul care a condus ancheta, Gemma Harkin.

Citeste si: Descoperire macabră în Iași: O tânără româncă și iubitul ei marocan au fost găsiți morți în vila de lux în care locuiau

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI