Potrivit ISU Argeş, un bărbat a fost atacat de un urs într-o pădure din comuna Nucşoara.

Citește și: Picnic cu urșii la munte

„Pentru acordarea primului ajutor calificat, intervine un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeş. De asemenea, a fost transmis şi mesaj Ro-Alert pentru luarea măsurilor de protecţie a cetățenilor din zona respectivă”, a

arătat sursa citată.

Patru urși au fost aduși ilegal într-o comună din Prahova

Primarul unei comune din Prahova spune că niște persoane necunoscute au adus ilegal patru urși în zonă.

Alin Staicu, primarul comunei Cerașu, susține că patru urși au fost aduși ilegal în zonă, iar acesta cere lămurirea situației și relocarea animalelor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: A început vânătoarea urșilor agresivi

„Patru urşi au fost aduşi ilegal de către persoane necunoscute în zona Valea Borului- Drumul spre Costeni (Fetele Târlii). Am solicitat ajutorul autorităților pentru a identifica modalitatea în care urşii au ajuns în comuna noastră şi pentru a găsi soluții pentru relocarea acestora în alte zone.

Rugăm cetățenii să fie atenți şi să anunțe autoritățile dacă animalele sălbatice îşi fac apariția în apropierea gospodăriilor”, a

scris primarul, luni, pe pagina sa de Facebook.

Primarul a mai declarat pentru Agerpres că aceștia au fost aduși în timpul weekendului, iar câteva persoane aflate cu animalele pe câmp ar fi surprins momentul.

Citește și: VIDEO- Un urs a fost văzut în Ilfov, în zona localității Ciolpani

„Avem urşi în zonă peste limita normală. În localitatea noastră au fost recenzați 33 de urşi, în condițiile în care aveam doar 10 în spațiu.

Şi anul trecut am avut incidente cu urşi realocați fără să fim informați”, a afirmat edilul. Acesta spune că a contactat autoritățile.

Citește și: Marea greșeală pe care o fac majoritatea românilor atunci când merg la munte. Vor fi sancționați cu amenzi de 3.000 și 5.000 de lei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si