Joey Chestnut a stabilit un nou record mondial devorând 76 de hotdogi și chifle în 10 minute la Concursul de mâncare de hotdog Nathan's Famous Fourth of July.

Citește și: Anita are 14 copii cu 14 bărbați. Ea a intrat în Cartea Recordurilor: „Nu știu să aleg tații!”

Potrivit publicației Mirror, Joey Chestnut a câștigat cel de-al 16-lea concurs din carieră la evenimentul din data de 4 iulie 2023, cu 62 de hotdogi. 

Bărbatul stabilise mai mai mulți ani un record mondial la viteza de consumare a unor hotdogi.

Joey Chestnut  hotdogi

Joey Chestnut

[Sursa foto: Facebook]

Conform sursei citate, consumul unei cantități atât de enorme de hotdogi are consecințe pentru sănătate. Joey Chestnut a împărtășit recent cum reușește să facă față provocării.

„Majoritatea oamenilor se simt cu adevărat umflați și obosiți după Ziua Recunoștinței”, a spus Joey pentru Insider. „Este cam așa, cu excepția faptului că mă simt foarte, foarte rău.”

Ce se întâmplă cu corpul bărbatului după concursul de hotdogi

„Oamenii mi-au spus că, după ce termin concursul, simt mirosul acestor hotdogi pe mine”, a spus Joey.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Mâncăm plastic în fiecare zi

"Eu chiar nu mai simt niciun miros, dar transpirația de după aceea, se simte lipicioasă și grasă. Prietena mea spune că miros diferit după", a explicat Joey.

După impresionantul său triumf la consumul de hotdogi, Joey a povestit cum se simte după concurs, când se întoarce la hotel.

„După, sunt nebun de epuizat și, de obicei, primul meu lucru este fie că îmi e sete, fie că vreau să merg la culcare.

De obicei trag un pui de somn cât de curând pot”.

Citește și: O mămică a refuzat să mai spele vasele și a vărsat oala de spaghete direct pe masă

"În pregătirea concursului de mâncare, Joey spune că are aceeași rutină de fiecare dată, asigurându-se că intră în competiție cu stomacul absolut gol.

Explicându-și abordarea, el a declarat: „Corpul meu știe că va digera o cantitate masivă de alimente foarte repede, așa că mă asigur că este ușor de digerat”.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

El a explicat în continuare că, deși, de obicei, este nevoie de aproximativ nouă până la zece ore pentru ca alimentele să fie digerate complet, însă metoda sa de curățare stomacală accelerează procesul, menținând lucrurile în mișcare rapidă.

„Este greu pentru corp, nu există nicio cale să fac lucrurile mai simple”, a spus el, conform sursei citate.

Dietă cu suc de lămâie după hotdogi

De fiecare dată după competițiile câștigate, pentru Joey urmează o curățare de două zile, el consumând doar apă și suc de lămâie în această perioadă.

Joey Chestnut, care a devenit o figură legendară în lumea competitivă a mâncatului. a dominat concursul de hotdogi în ultimii ani.

El este conștient de efectele potențial negative asupra sănătății pe termen lung, dar consecințele nu-l îndepărtează de hot-dogs- Joey spune că îi va plăcea întotdeauna să-i mănânce și nu are intenția să iasă din competiție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si