După 17 ani de la crimă, un bărbat din Neamţ a fost condamnat definitiv la închisoare pe viaţă. Individul este acuzat că şi-a ucis fosta soţie şi fiica în vârstă de doar 5 ani. Trupul neînsuflețit al fetiței a fost găsit în grădina criminalului, în timp ce cel al femeii nu a fost identificat de oamenii legii nici până în ziua de azi.

Citește și: VIDEO- Polițistul-dealer, amenințări pentru colegi. Nu se știe dacă va mai profesa sau nu

La finalul anului 2006, Magdalena și fiica sa, Andreea, în vârstă de doar cinci anișori, au fost luate din casa tatălui Magdalenei, situată în Buhuși, Bacău, sub pretextul unei călătorii la cumpărături. Din acel moment, cele două au dispărut fără ca cineva să mai știe de ele. Cu toate acestea, părinții Magdalenei nu au depus o plângere imediat, presupunând că femeia a plecat să lucreze în străinătate și a luat fetița cu ea. Abia după doi ani de la dispariție, după ce nu au mai primit nicio veste de la Magdalena, tatăl femeii a declarat dispariția la poliției.

Trupul femeii nu a fost găsit nici în ziua de astăzi, la 17 ani de la dispariție

Cu toate acestea, autoritățile au deschis un dosar de crimă după 15 ani, în octombrie 2021. În urma unei percheziții la domiciliul bărbatului, au descoperit un schelet îngropat în grădină.

Testele au confirmat că acesta ar fi aparținut copilei de 5 ani, Magdalena. Deși corpul Magdalenei nu a fost găsit până în prezent, judecătorii au concluzionat că femeia în vârstă de 26 de ani a fost ucisă în aceeași zi în care și-a pierdut viața și fiica ei. Pe 11 septembrie, Curtea de Apel Bacău a respins apelul lui Antonio Ilie ca nefondat și a menținut hotărârea Tribunalului Neamț de a-l condamna la închisoare pe viață:

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Respinge, ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Arhip Antonio Ilie împotriva sentinţei penale nr. 54/P din 21.04.2023, pronunţată de Tribunalul Neamţ în soluţionarea dosarului penal nr.1886/103/2022. Conform art.422 Cod procedură penală coroborat cu art.424 alin.3 Cod procedură penală și cu aplicarea art.72 Cod penal, scade în continuare, din cuantumul pedepsei principale aplicate inculpatului, durata arestării preventive începând cu data pronunțării sentinței penale apelate, 21.04.2023 și până la zi. Definitivă”.

De asemenea, individul este nevoit să îi plătească familiei femeii daune de 100.000 de euro, notează jurnaliștii de la  zch.ro.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Protest în fața unei grădinițe închise din județul Neamț. Părinții i-au pus pe cei mici să de poarta instituției. Preșcolarii au fost obligați să participe la manifestație


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si