Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, de 78 de ani, s-a ales cu un nou dosar penal pentru conducere fără permis.

Ex-deputatul de Gorj a fost implicat joi seara într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, informează presa locală.

Citește și: Fostul baron de Gorj, pus sub control judiciar! Dan Morega ar fi condus de nenumărate ori fără permis

Dan Ilie Morega a ajuns și la Psihiatrie ca urmare a comportamentului său

Dan Ilie Morega a ajuns și la Psihiatrie ca urmare a comportamentului său

[Sursa foto: GDS.ro]

Ce a transmis IPJ Gorj după ultimul accident al lui Morega

Baronul de Gorj, Dan Ilie Morega, avea interdicție de a conduce un autoturism și a fost internat deja la secția de Psihiatrie.

„Polițiști din cadrul Biroului Rutier Târgu Jiu s-au sesizat, ieri, din oficiu că un bărbat, de 78 de ani, din Târgu Jiu, a fost implicat într-un eveniment rutier. În timp ce conducea un autoturism pe strada Fântânii din municipiu, bărbatul a lovit un alt autoturism. Bărbatul avea permisul de conducere retras, de la data de 6 februarie. A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru conducere fără permis”, conform IPJ Gorj.

Baronul Morega se afla sub control judiciar

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj a început cercetări în acest caz, transmite GDS.ro. A fost sesizat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, întrucât Dan Ilie Morega se află sub control judiciar din 13 martie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Acesta a condus fără permis auto și în Capitală. Procurorii i-au pus atunci în vedere lui Morega că la următoarea abatere riscă arestul la domiciliu sau preventiv.

Un nou dosar pentru loviri și alte violențe. Se cere arestarea lui Morega

Ex-prefectul de Gorj a organizat vineri o conferință de presă, iar în cadrul acesteia a bruscat o jurnalistă și a dat-o afară din birou, invocând faptul că „nu are acreditare”. 

Dan Ilie Morega este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, potrivit unor surse judiciare.

„Am împins-o, n-am lovit-o, să meargă la IML dacă am împins-o, dacă am lovit-o. Nu! Ca și nemernicu’ ăsta, împreună cu ea, trimiși la București. Râzi, râzi jegodie penală. Veți răspunde toți penal”, a spus Morega, potrivit de Digi24.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1, unde se instrumentează dosarul în care Morega a fost plasat sub control judiciar, au solicitat înlocuirea controlului judiciar cu arestarea preventivă.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, vineri după-amiază, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 34 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în timpul serviciului, a fost agresată fizic de un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din municipiu.

Poliția, neputincioasă în fața baronului de Gorj, Dan Ilie Morega

Poliția, neputincioasă în fața baronului de Gorj, Dan Ilie Morega

[Sursa foto: Facebook / Poliția Română]

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie sprijinit de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, conform Agerpres.

Morega a afirmat că i s-a făcut rău și a fost preluat de o echipă medicală, cel mai probabil urmând a fi internat din nou la secția Psihiatrie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si