Bianca Comănici de la ”Puterea Dragostei” este una dintre cele mai iubite și îndrăgite vedete din România. În urma participării la ,,Puterea Dragostei'', Bianca Comănici a câștigat chiar de două ori.

Bianca Comănici de la ”Puterea dragostei” are și propriile emisiuni de ceva timp.

Bianca Comănici de la ”Puterea Dragostei”: ”Să-l fac pe Alex tată la copii"

Pe canalul de Youtube Wownews a apărut un nou episod în care Bianca Comănici și Ștefan Ciuculescu au acceptat o provocare. Cei doi prezentatori de la ”Bărbați vs Femei” au primit câteva fotografii cu bărbați și femei. Ulterior a urmat ca fiecare să își aleagă un preferat. 

La un moment dat, pe ecran, a apărut o fotografie cu unul dintre gemenii celebri pe TikTok, de la Ido Twins. Bianca l-a recunoscut imediat și a făcut o dezvăluire neașteptată. 

Bianca Comănici de la ”Puterea Dragostei”: ”Pe el îl fac tatăl copiilor mei''. Cine este alesul?

Bianca Comănici de la ”Puterea Dragostei”: ”Pe el îl fac tatăl copiilor mei''. Cine este alesul?

[Sursa foto: Facebook-Bianca Comănici]

Citeste si: Bianca Comănici a făcut senzație în mediul online. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a îmbrăcat rochia de mireasă

"Bianca: E Alex, cu el vorbesc mai des. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Ștefan: Te duci în Canada?

Bianca: Nu, vin ei în România", a fost discuția dintre cei doi prezentatori.

Preferatul Biancăi dintre toți cei pe care i-a văzut pe ecran  a venit în urma luptei dintre Alex de la Ido Twins și Andrei

Dascălu (The Boom). Bianca a fost foarte hotărâtă, uimindu-l pe Ștefan.

Citeste si: Bianca Comănici, mesaj pentru un fost concurent de la "Puterea Dragostei". "Noi doi am avut o istorie cam dificilă"

"Bianca: O să aleg cu inima și o să-l aleg pe Alex. 

Ștefan: În Canada e speranța. Într-o zi de te vei gândi

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Bianca: Să-l fac pe Alex tată la copii.", Bianca a recunoscut că îl place pe Alex de la Ido Twins.

Bianca Comănici de la ”Puterea Dragostei”: ”Pe el îl fac tatăl copiilor mei''. Cine este alesul?

Bianca Comănici de la ”Puterea Dragostei”: ”Pe el îl fac tatăl copiilor mei''. Cine este alesul?

[Sursa foto: Facebook-Bianca Comănici]

Cum s-a cunoscut Bianca Comănici de la ”Puterea Dragostei” cu Alex de la Ido Twins

După ce toată lumea a aflat despre posibila ei idilă cu Alex de la Ido Twins, Bianca a mai declarat câteva lucruri. Prezentatoarea a povestit, în cadrul emisiunii, cum s-au cunoscut și cum face diferența între cei doi frați gemeni.

"Pe el l-am cunoscut cam de vreo săptămână, pe TikTok, mi-a plăcut foarte mult de el și îmi place foarte mult de el. Chiar dacă seamănă foarte mult cu Vali, sunt un pic diferiți. Unii oameni nu își dau seama, dar nu seamănă aproape deloc. E o diferență destul de mare la multe chestii. Îți dai seama foarte ușor.", a declarat Bianca Comănici, pentru Wowbiz.

Citeste si: Frații Comănici, la pas prin Piața Obor, fără niciun ban în buzunar. Care dintre foștii concurenți de la ,,Puterea Dragostei" a reușit să câștige provocarea lansată în emisiunea ,,Nu te supăra, frate!"?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si