Bianca a fost internată la o clinică de specialitate, unde și-a și revenit. Medicii i-au administrat un tratament special și perfuzii.

Diva a ajuns să cântărească doar 35 de kilograme

Bruneta a mărturisit că a ajuns în această situație din cauza stilului de viață haotic și al alcoolului.

”Eu nu realizam atunci nimic. Și chiar am uitat multe chestii, nu îmi amintesc, nu știu ce s-a întâmplat, este foarte ciudat.

Eu chiar mă bucur că am fost internată, atunci în acea clinică. Pentru că dacă nu eram, nu știu dacă mai eram astăzi. Eram foarte slabă, aveam 35 kilograme.

Citește și: Bianca Drăgușanu este complet transformată. La ce intervenție a recurs diva

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nu mâncam nimic, nu dormeam, deci eu am avut nevoie să stau internată și să primesc perfuzii, pentru că asta am primit, vitamine. Și calmante ca să adorm, pentru că eu nu dormeam. Și așa mi-am revenit!'',  a declarat Bianca Pop, în exclusivitate, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Bianca și-a găsit liniștea în brațele lui George

Deși au existat tensiuni între cei doi, iar lucrurile n-au fost mereu roz, Bianca a mărturisit că se înțeleg bine și s-au liniștit.

Citește și: Un artist din România a fost la un pas de moarte. Motivul este halucinant

Bruneta spune că și-a revenit și acum doarme și 12-13 ore pe noapte, nu mai consumă alcool și nici substanțe interzise.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si