Black Friday 2022. Iată cele mai bune sfaturi pe care să le ai în vedere de Black Friday!

Rapiditatea

Un lucru foarte important de știut de Black Friday este rapiditatea. Atunci când vorbim despre ofertele limitate de Black Friday, rapiditatea este esențială. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți creezi un cont și să te asiguri că ești logat pe site-ul respectiv.

Atunci când dai click pe ,,trimite comanda'' și ai în față o promoție, trebuie să fii rapid și să fii sigur ca ai totul pus la punct.

Fă o listă cu ce îți dorești să cumperi

Un alt pas important este acela să ai o listă cu cumpărăturile pe care le plănuiești sa le faci. În acest fel, te asiguri că vei găsi produsele repede și că nu ai uitat nimic.

Completează toate datele necesare

Următorul pas important este acela să ai completate toate datele necesare, pentru a evita orice fel de problemă. Fii sigur că pe contul tău sunt toate datele, de la nume, prenume, adresa de livrare, cod poștal, sau orice alte detalii necesare.

Citeste si: Pe ce dată pică Black Friday 2022?

Nu uita adresa! Fii sigur că ai completat cu adresa la care te aflii în următoarea perioadă, pentru livrare corectă.

În cazul în care faci o comandă pe persoană juridică, adresa firmei nu coincide cu cea a domciliului.

Verifică dacă ai un card valid

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Verifică să ai un card valid pentru cumpărăturile de Black Friday.

Datele cardului sunt foarte importante. Fii sigur că sunt completate și salvate în cont. Cel mai important este să ai o sumă de bani pe card.

Dacă nu dorești să stai pe PC pentru a comanda, verifică dacă magazinul de pe care dorești să cumperi are o aplicație. În cazul în care nu are, navighează pe versiunea de mobil pentru a te familiariza cu aplicația.

Citeste si: Pe ce dată are loc Black Friday în România 2022. Ne apropiem de ziua cu cele mai mari reduceri din an

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si