Un turc supărat pe români are un mesaj neașteptat pentru eroii din țara noastră care au mers să-și riște viața pentru a salva victimele cutremurului. Tânărul a lansat un mesaj cu iz de blestem și spune că își dorește ca românii care l-au trimis acasă să își vadă părinții, frații și copiii morți, așa cum și-a văzut el familia, care ar fi fost ucisă de cutremurele devastatoare.

Mesajul halucinant al bărbatului

Mehmet Sait Caglar a avut o reacție halucinantă, după ce, potrivit propriilor declarații, și-ar fi pierdut părinții și frații în urma unui seism devastator. „Să simțiți și voi durerea mea! Familia mea a murit în urma cutremurului! Cei care m-au expulzat din România și cei care au zis că eu sunt terorist să simtă durerea mea! Să vă moară familiile! Să nu călcați prin Turcia! O să vă caut eu, când o să mă întorc în România!”, a transmis Sait Caglar polițiștilor, procurorilor, judecătorilor din România care l-au expulzat din țara noastră, dar și jurnaliștilor care au mediatizat cazul său. Bărbatul a lansat amenințarea la adresa tuturor care l-au considerat terorist.

Citește și: VIDEO- Un adolescent și-a filmat videoclipul de rămas bun, de sub ruinele din Turcia. Credea că va muri sub dărâmături: „Dumnezeu să mă ierte de toate păcatele mele”

Bărbatul are voie să vină în România peste opt ani. În anul 2021, instanța l-a declarat indezirabil, pentru că ar fi avut legături și gruparea teroristă al-Qaida. Sait Caglar mai poate călca pe pământul românesc abia peste opt ani, atunci când îi va expira interdicția.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Un nou cutremur puternic a lovit Turcia. Mai multe persoane au fost rănite/ Avertizare de tsunami

Jurnaliștii spynews.ro afirmă, totuși, că turcul poate veni mai devreme în România, însă ilegal. În anul 2021 le-a mărturisit acestora, într-o conversație pe Facebook, că a trimis bani pentru a i se elibera documente false, pentru a reveni în România sub o altă identitate. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu venirea lui Sait Caglar în România.

Citește și: EXCLUSIV: Locuitorii din Gorj, tot mai speriați din cauza cutremurelor din zonă./ ”Nu știm la ce să ne mai așteptăm!”

Citește și: Pământul s-a cutremurat din nou în Turcia. Șase persoane au murit și 294 au fost rănite. Imagini dramatice filmate de camere| Video


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si