Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” este de nerecunoscut. În adolescență, tânărul nu practica sport și nu se îngrijea așa de mult ca acum. De câțiva ani, Mocanu a ales să practice bodybuildingul.

Citeste si: Ea este iubita lui Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”. S-a afișat cu bruneta focoasă în vacanță

Bogdan Mocanu are o pasiune desăvârșită pentru pictură, a fost manechin, a făcut un masterat, face tatuaje și chiar a jucat în videoclipuri ale unor vedete din România.

Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D a făcut senzație la concursurile de culturism.

Cine este, de fapt, Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” este din Bârlad. Presa locală l-a numit „omul bun la toate”. El s-a numărat printre finaliștii Campionatului Național de Culturism.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a revenit în țară. Bruneta a fost așteptată cu brațele deschise de Andreea Ardelean

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Mocanu este absolvent al Liceului Pedagogic “Ioan Popescu” – secția arte plastice și a absolvit Universitatea „A.I.Cuza” din Iași – Facultatea de Științe Politice, luându-și licența în Politici Publice.

Tânărul a făcut un master în studii de dezvoltare internaționalã. Pasiunea pentru picturã l-a direcționat cãtre tatuaje, fiind recunoscut pentru profesionalismul sãu. În plus, Bogdan Mocanu a lucrat și pentru celebre case de modã iar pe lângã asta a jucat și în videoclipurile artiștilor celebri, precum Inna, Delia sau Carlas Dreams.

Citeste si: Schimbare de look pentru Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”. Fanii au rămas muți de uimire

bogdan mocanu de la puterea dragostei în urmă cu șapte ani
Bogdan Mocanu în urmă cu șapte ani.[Sursa foto: Instagram]

„De culturism m-am apucat în urmã cu șase ani, dar la un nivelul mai profesionist am trecut dupã ce l-am cunoscut pe Radu Preduchin. El m-a antrenat, spunându-mi tot timpul sã am încredere în mine, pentru cã aș putea sã fac fațã la concursuri.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

În acea perioadã eram influențat negativ de legendele care circulau în acest sport, și care spuneau cã podiumurile la aceste concursuri nu erau ocupate, tot timpul, pe merit. O altã persoanã care m-a susținut moral de fiecare datã când eram descurajat este Ștefan Brumã de la Sala Premier din Bârlad. El mi-a spus tot timpul cã pot face performanțã în ciuda diabetului de care sufãr. Am avut noroc de acești oameni, dar și de familie, care tot timpul a fost lângã mine. Tuturor vreau sã le mulțumesc, pe aceastã cale” ne-a mai declarat tânãra speranțã a culturismului bârlãdean", scria vremeanoua.ro.

Citeste si: Bogdan Mocanu spune adevărul despre cearta cu Jador: „Nu m-a deranjat ce a zis"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si