Brigitte Sfăt a mers alături de o prietenă cu mâncare și ajutoare pentru refugiații veniți din Ucraina. Când a ajuns în vamă pentru a oferi pachetele s-a lovit de nepăsare și a făcut o criză de nervi. Bruneta a mers cu 100 de porții de mâncare, însă nu a avut cui să le ofere.

Citeste si: Brigitte Pastramă are simțul afacerilor

„N-am văzut niciun om, niciun ucrainean, n-am văzut absolut nimic. Am lăsat 100 de porții de mâncare undeva...deci mă doare capul. Mă doare capul de ce văd la televizor și ceea ce este în realitate. Vreau să fac un bine și sunt luată în bătaie de joc. Cheltui milioane ca să ajut niște oameni pe care îi văd la televizor...văd că le e frig, că au nevoie de mâncare, undeva în centre. Nu există oamenii ăștia și nu i-am găsit. Unde am sunat acolo, au zis că au mâncare, că au de toate. Am vorbit cu o fată care este ziaristă și mi-a zis că a mai întâmpinat problema asta și nu știe unde să mă îndrume. A zis că la Sala Polivalentă sunt foarte multe donații și se strică mâncarea. Toată lumea care vine aici pleacă mai departe și au bani.
Au venit cei cu bani. Deci eu nu vreau să fiu...Uitați prin ce am trecut eu astăzi. Îmi e greață. Vrei să faci un bine și ești luată în derâdere. Am muncit atâtea ore, mi-au dat ciorba înapoi. Și-au bătut toți joc de mine și au vrut să-mi arunce și cele 100 de porții de mâncare...”
, a declarat Brigitte după experiența neplăcută de la granița țării.

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă, luați de mascați

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Brigitte Sfăt

Brigitte Sfăt, enervată la culme după ce a fost umilită.

[Sursa foto: Facebook]

Vedeta a fost extrem de dezamăgită de faptul că a vrut să ajute, a investit niște bani, însă nu a avut pe cine să ajute. Brigitte a anunțat că în România au ajuns doar ucrainenii cu bani.

Poliţia de frontieră a anunțat că până azi au intrat în România 139.050 cetăţeni ucraineni şi au ieşit 87.676

Aproape 140.000 de ucraineni au intrat în România de la declanşarea conflictului din Ucraina, aproape două treimi dintre ei fiind în tranzit către alte state din vestul Europei, conform datelor Poliţiei de Frontieră.

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă încearcă să-și vândă vilele construite acum un an! Complexul e situat în afara Bucureștiului

„În data de 02.03.2022, în interval de 24 de ore, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 78.318 de persoane, dintre care 25.924 cetăţeni ucraineni (în creştere cu 8% faţă de ziua precedentă). Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în Romania 11.171

cetăţeni ucraineni (creştere de 6,9%), iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 12.511 cetăţeni ucraineni (creştere de 8,5%)", anunţă joi Poliţia de Frontieră.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Pe sensul de ieşire din România au efectuat formalităţile 82.946 de persoane, dintre care 19.575 cetăţeni ucraineni (creştere de 10%.

De la declanşarea acestei crize, până la data de 02.03.2022, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 139.050 cetăţeni ucraineni şi au ieşit 87.676 cetăţeni ucraineni.

Citeste si: Brigitte Pastramă își dorește un copil, însă exclude fertilizarea în vitro: „Problema nu a fost la mine, la el e problema”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si