Bruce, adica “Faimosul” Valentin Chis de la Exatlon, se simte mai implinit ca oricand. Intors din Republica Dominicana, loc in care a stat, timp de trei luni, departe de frumoasa lui iubita si de copilul pe care il au impreuna, Bruce a constatat ca nu este dificil sa fii un tatic fericit. Cu o conditie: sa ai o fetita cuminte.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

“Ce pot sa spun? Sunt un barbat norocos. Ce mai pot spune cand am un asemenea ingeras, cand Anya doarme toata noaptea, nu ne deranjeaza niciodata. Doarme si 10 ore pe noapte, ne miram si noi, nu am facut niciun fel de nopti albe din cauza ei. Mananca bine, e vesela tot timpul, nu are probleme, asa ca si eu, si Diana, suntem doi parinti cat se poate de fericiti”, ne-a spus Bruce.

Bruce si Diana au amanat botezul fetitei, iar acum se pregatesc de marea petrecere

Initial, botezul Anyei trebuia sa aiba loc in primavara, numai ca participarea lui Bruce la Exatlon, a amanat evenimentul. “Nu ma asteptam ca Bruce sa stea atat de mult la Exatlon. Am zis ca dupa cateva saptamani va fi eliminat. Iata insa ca au trecut trei luni”, ne spunea Diana pe vremea in care Bruce era la Exatlon.

De altfel, ea ne-a marturisit ca plecarea tanarului in Republica Dominicana a amanat botezul Anyei. Cand Bruce a plecat la Exatlon, Anya abia avea doua luni, iar la intoarcerea lui acasa, fetita implinise 5 luni.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si