Potrivit cotidianului digital Treviso Today, Oana și Onisim, doi părinți iubitori și generoși, au avut parte de o bucurie imensă atunci când au devenit mândrii părinți ai a nu mai puțin de 13 copii.

Isaia, un băiețel adorabil care cântărește 3,09 kilograme, a venit pe lume printr-o naștere naturală într-o după-amiază frumoasă de primăvară, mai precis pe data de 11 mai 2023, după câteva ore de travaliu.

Citește și: O faimoasă prințesă italiană a murit în condiții suspecte. De ce a căzut de la etajul unui hotel de lux

Noul membru al familiei a fost întâmpinat cu bucurie de frații mai mari, care îi așteptau nerăbdători venirea, în același spital din Oderzo, provincia Treviso din regiunea Veneto, unde s-au născut și ceilalți 12 copii ai familiei Bizu.

Mama româncă este extrem de fericită

Oana și Onisim, părinții fericiți ai lui Isaia, au emigrat în Italia din România acum 21 de ani și au format o familie mare și iubitoare, plină de viață și bucurie. Cu toții s-au reunit în noua sală de familie a spitalului pentru a celebra venirea pe lume a micuțului, un moment deosebit de important pentru toți.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bucurie mare într-o familie de români din Italia! Au întâmpinat sosirea pe lume a celui de-al 13-lea copil

Bucurie mare într-o familie de români din Italia! Au întâmpinat sosirea pe lume a celui de-al 13-lea copil

[Sursa foto: rotalianul.com]

Citește și: Andrei, românul care și-a ucis mama și sora, a fost lăudat de avocat: „Un deținut model”

„Mă consider foarte norocoasă. Familia mea este foarte numeroasă, dar nu mă simt obosită.

Zilele mele sunt întotdeauna pline de bucurie și zâmbete, soțul meu mă susține, iar copiii se ajută unii pe alții. Suntem cu toții încântați de sosirea lui Isaia în viețile noastre”, a declarat Oana, mama fericită a celor 13 copii.

Familia Bizu este un exemplu viu de iubire, înțelegere și solidaritate, iar venirea pe lume a micuțului Isaia adaugă doar un nou motiv de sărbătoare în viața lor plină de fericire.

Citește și: Moartea cutremurătoare a unei fetițe de 6 ani. Copila s-a stins sub ochii părinților după ce s-a înecat cu o bucată de mozzarella


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si