Close sidebar
Close sidebar

Bunica lui Ionut, baietelul ucis de caini, traieste intr-o casa saracacioasa, iar iarna incalzeste o singura camera!

Pensionara a avut o viata plina de greutati, dar cea mai dura lovitura a destinului a fost pierderea nepotului in varsta de patru ani, in septembrie 2013.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Micutul a fost sfasiat de cativa caini maidanezi in apropierea parcului Tei, dupa ce s-a indepartat de bunica lui. Moartea baietelului a cutremurat o tara intreaga si nu putini au fost aceia care au acuzat-o pe varstnica de neglijenta.

In ciuda suferintei insa, parintii copilului trecut in nefiinta nu au condamnat-o pe batrana pentru decesul copilului lor, astazi acestia lasand-o sa stea, din cand in cand, cu Andrei, fratele in varsta de noua ani al lui Ionut.

“Andrei vine mereu la mine. Are cu ce sa se joace, ii place sa mearga pe banda aia (n.r banda de fitness). Are noua ani si e un dulce”, a povestit pensionara.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Doamna Anghel locuieste intr-o casa veche, modesta si, ca sa faca economie, incalzeste o singura camera. Dormitorul este ticsit cu poze cu familia si cu icoane cu Arsenie Boca, protagonista noastra fiind o femeie credincioasa, care merge in fiecare zi la biserica.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI