Vedeta Kanal D a avut parte de o vizită cu totul specială, pentru că în platoul “Dimineața cu noi” și-a făcut apariția Anais, fiica sa cea mică, în vârstă de 4 ani.

Citeste si: Vedetele Kanal D, alături de copiii cu autism. Ilinca Vandici, George Tănase și Bella Santiago au participat la crosul organizat de Asociația Învingem Autismul, în Capitală

Plină de bună dispoziție, Anais a dansat pe ritmurile muzicii de la “Dimineața cu noi”, dar a venit cu un <scop> clar la serviciul tatălui ei.

Topit după fiica lui cea mică, Bursucu ne-a împărtășit motivul pentru care micuța s-a aflat în platoul “Dimineața cu noi”.

Citeste si: George Tănase, matinalul de la “Dimineața cu noi”, dezvăluiri incredibile

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

“Anais a venit să mă ia de la serviciu ca să o duc <la copii>, spune ea, adică la locul de joacă pentru copii. Mi-a spus că-i place la Kanal D și a dansat!”, a spus Bursucu, ținându-și în brațe fetița și sorbind-o din priviri.  

Citeste si: Sfatul specialistului la “Dimineața cu noi”: cum să ne amenajăm corect și frumos un apartament de familie

Îndrăgitulul prezentator i-a arătat micuței Anais platoul emisiunii în detaliu și i-a făcut cunoștință cu membrii echipei. Inițierea în tainele televiziunii a culminat cu un simpatic mesaj din partea lui Anais.

Întrebată de Bursucu ce la transmite urmaritorilor “Dimineața cu noi”, fetiță a răspuns prompt și sigură pe ea, ca un adevărat star:

“Am venit la tati la serviciu, la București! Vă pup!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si