Gestul ar fi fost făcut de consilierul local Sergiu Claudiu Maior. Acesta a vrut să arate care este situația orașului din cauza faptului că gunoiul nu este ridicat.

Primarul din Târgu Mureș, Soos Zoltan s-a trezit în fața primăriei cu șase saci de gunoi

„Am adus un cadou pe care l-am lăsat primarului şi preşedintelui Consiliului Judeţean pentru că ceea ce se întâmplă astăzi nu este altceva decât furt din banul cetăţeanului.

Am adus şase saci cu gunoi, pe care i-am pus în faţa Primăriei şi i-am înmânat, la şedinţa Consiliului Local, 6.000 de fotografii cu mormanele de gunoi din oraş”, a declarat, presei, Claudiu Maior.

Citește și: Un primar din Constanța a lovit o polițistă pentru că i-a oprit fiul în trafic

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

Consilierul a fost amendat de Poliția Locală, fiind a treia oară când recurge la acest gest. Claudiu Maior este și cel ce a inițiat petiția online „Stop gunoaielor la Târgu Mureş – Vrem restituirea taxei de salubritate”.

Primarul din Târgu Mureș a venit cu explicații

„Am sancţionat operatorul de salubritate şi vom continua să monitorizăm modul de colectare al deşeurilor din oraş.

Citește și: VIDEO- Fostul viceprimar din Iași, ridicat din greșeală de mascați. Cum a fost posibil

Au fost aplicate aproape 400 de amenzi şi am informat Direcţia de Sănătate Publică cu privire la situaţia salubrizării din oraş, care a precizat că, după părerea lor, nu ar fi situaţie de urgenţă în oraş”, a arătat primarul din Târgu Mureş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si