Una dintre cele ma afectate persoane de pierdera lui Răzvan Ciobanu este Ana Morodan, cunoscută drept „contesa digitală”.

Pe cei doi îi leagă o prietenie veche, iar de curând s-a aflat cât de specială era relația celor doi.

Pentru că era un mare fan al bijuteriilor și al lucrurilor extravagante și opulente, așa cum el declara, Răzvan avea o mulțime de bijuterii, pe care nu le purta doar el, ci le oferea și cadou.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Iar Ana Morodan a primit un astfel de cadou de la regretatul creator de modă.

Vedeta a dezvăluit pe pagina sa de socializare o imagine, alături de un text în care mărturisește cât de mult va prețui acel cadou de la Răzvan.

Acum ceva timp am cunoscut un om, un Om pe care il stiam demult. Poate mai demult decat din viata asta...Este

unul dintre cele mai mari daruri ale vietii sa vezi clar si limpede sufletul cuiva...O sa pretuiesc bratarile astea pentru totdeauna. Si o sa respect dorinta ta de a avea discretie.

Vei fi cu mine mereu!”, a scris Ana Morodan, care a fost extrem de afectata de pierderea lui Răzvan Ciobanu.

Creatorul de modă a murit chiar în a doua zi de Paște, într-un cumplit accident de mașină, iar vestea a fost primită cu tristețe de către toți cei care l-au cunoscut.

În jurul acestuia sunt încă multe mistere, care vor fi lămurite la finalizarea anchetei polițiștilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si