Valentine’s Day este regina sarbatorilor romantice si tot acum, sintagma “cadouri valentine’s day” se afla pe buzele tuturor domnilor care vor sa-si surprinda iubitele cu mici atentii. Trandafiri, bijuterii, ciocolata, haine, excursii in strainatate sau escapade la munte, toate aceste variante sunt perfecte daca vrei sa ii arati partenerei tale cat de mult o iubesti.

Romancele sunt mai norocoase.

Ele pot primi cadouri Valentine’s Day de doua ori: pe 14 februarie si pe  24 februarie.

Anul acesta, Valentine’s Day pica in mijlocul saptamanii. Daca nu multi isi pot permite sa-si ia concediu pentru o escapade romantic, cu siguranta, situatia va fi salvata de o cina la restaurantul ei preferat sau o iesire la teatru sau la opera.

Idei cadouri Valentine’s Day pentru ea

Florile, ciocolata, bijuteriile sau cartile sunt cadouri Valentine’s Day clasice care nu dau gres, insa, anul acesta fii mai indraznet. Surprinde-o pe aleasa inimii cu un cadou mai inedit.

1. Organizeaza o escapade romantica la munte, in tara sau in strainatate, si evadati pentru cateva zile departe de rutina si de zgomotul orasului.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

2. Ii plac florile? Atunci comanda-i un buchet de flori personalizat cu care sa o surprinzi la birou. Toate colegele ei te vor admira si vor fi invidioase pe relatia voastra perfecta.

3. Daca nu ai mai reusit sa faci o rezervare la restaurantul ei preferat pentru o cina romantic, situatia poate fi salvata si acasa. Gateste-i felul ei preferat de mancare, cumpara un vin bun si vizionati filmul vostru perferat.

Seara va fi de neuitat, departe de aglomeratia orasului, in intimitatea casei voastre.

4. Iti poti surprinde partenera cumparandu-i un abonament la spa. Iti va fi recunoscatoare pentru toate acele momente de relaxare, departe de rutina si de problemele cotidiene.

5. Pentru domnii cu posibilitati, hainele sau o masina reprezinta cadoul perfect pentru partenera.

Variante de cadouri Valentine’s Day sunt numeroase, pentru toate gusturile. Este imposibil sa dai gres in alegerea unui cadou cu care sa o surprinzi pe iubita ta. Mult success la cumparaturi!
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si