Luna nouă marchează începutul unui nou ciclu lunar și simbolic acesta reprezintă un nou început pentru fiecare dintre noi. Energiile acestui eveniment astronomic ne fac să depunem și mai mult efort în ceea ce facem zi de zi și să ne pregătim pentru răsplata ce va veni după muncă.

Practic, Luna Nouă marchează un nou început în viața noastră și este momentul potrivit pentru a începe noi activități sau pentru a iniția proiecte noi.

Totodată, Luna Nouă este o zi benefică pentru a concepe un copil.

fazele lunii luna noua

Descoperă când este Lună Nouă în februarie 2024.

[Sursa foto: Depositphotos]

Când este Lună Nouă în februarie 2024?

Va fi Lună Nouă în Vărsător pe data de 10 februarie, la ora 00:59. Luna Nouă este atunci când Luna se află între Pământ și Soare și astfel este iluminat discul de pe fața nevăzută, conform astro-urseanu.ro

Luna Nouă reprezintă o nouă oportunitate, un nou punct de plecare. Fiind sub semnul Vărsătorului, Luna Nouă este și mai puternică și ne stimulează deschiderea spirituală și receptivitatea față de cei din jurul nostru.

Citește și: Fazele lunii în februarie 2024: Când avem Lună Plină și Lună Nouă?

Acest fenomen deosebit ne încurajează să ne concentrăm pe relațiile noastre, fiind vorba despre sfera socială. Totodată, acest fenomen ne face să fim mai flexibili în situațiile pe care le întâmpinăm și să fim mai sociabili decât în mod obișnuit. 

Luna Plină în Vărsător ne îndeamnă să ne luăm destinul în propriile mâini și să creăm o bază solidă pentru a ne dezvolta personal și profesional. Astfel, această perioadă este foarte bună pentru a fi mai concentrați pe activitățile pe care le avem de făcut, conform my.astrofame.com

Cum sunt zodiile afectate de Luna Nouă în februarie 2024?

Pentru zodia Berbec este un moment potrivit să își afirme tare și clar dorințele, chiar dacă cei din jur s-ar putea să nu fie de acord cu acestea.

Acești nativi sunt pe cale să rupă o prietenie de lungă durată dacă va fi necesar.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Zodia Taur este pregătită să își schimbe cu totul rutina la locul de muncă sau în activitățile relaxante. Este un moment prielnic pentru a le comunica celor din jur o idee foarte bună pe care acești nativi o au.

Zodia Gemeni ar trebui să se pregătească de o călătorie fenomenală în această perioadă. Este timpul pentru o aventură de neuitat.

Zodia Rac simte din plin energiile incredibile, eliberatoare ale Lunii. Astfel, a venit timpul ca acești nativi să scape de o datorie sau o promisiune pe care au făcut-o la un moment dat unei persoane.

horoscop zodii

Află cum sunt afectate toate cele 12 zodii de Luna Nouă în Vărsător, pe 10 februarie 2024.

[Sursa foto: iStock]

Zodia Leu nu trebuie să se teamă de schimbări, mai ales în sânul relației amoroase. Pe de altă parte, pot apărea contracte noi în plan profesional sau chiar colaborări incredibile.

Zodia Fecioară trebuie să fie gata să spună „nu” atunci când toată lumea are pretenții să fie ajutată de acești nativi.  

Zodia Balanță ar trebui să introducă o nouă activitate în rutina sa. Este momentul să își petreacă timpul liber într-un cu totul alt fel.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Zodia Scorpion tinde să fie rebelă în această perioadă. Este recomandat să își facă pe plac și să se distreze cât mai mult.

Zodia Săgetător trebuie să fie gata să facă un pas nou, oricât de mic ar fi, pentru a schimba ceva în viața lor. Vor reuși, astfel, să iasă în evidență la locul de muncă.

Zodia Capricorn are șansa de a câștiga mai mulți bani sau de a se alege cu cât mai multe realizări. Perioada aceasta de Lună Nouă îi oferă oportunitatea de a schimba modul în care face anumite lucruri.

Vărsătorii sunt gata să facă lucruri nebunești care ar rupe „zăvoarele” normalității. Totuși, trebuie să fie atenți la lucrurile din jurul lor înainte de a face ceva nebunesc.

Peștii vor avea idei strălucitoare în această perioadă. Trebuie să le noteze undeva pe toate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si