În fiecare an, Moș Crăciun este nerăbdător să îi înveselească pe copiii de pretutindeni. Sărbătoarea Crăciunului are loc pe data de 25 decembrie, iar în dimineața acestei zilei, cei mici găsesc cadourile de la Moș Crăciun sub brad.

Copiii știu că acele cadouri nu apar din senin, ci sunt lăsate sub brad de Moș Crăciun. Iată când vine Moș Crăciun în anul 2023.

mos craciun si renii sai

În dimineața zilei de 25 decembrie, de Crăciun, copiii găsesc sub brad cadourile mult dorite.

[Sursa foto: iStock]

Pe ce dată vine Moș Crăciun în 2023?

Începând cu luna decembrie, copiii din întreaga lume sunt curioși să afle când va veni Moș Crăciun la ei. Așadar, întrebarea „Pe ce dată vine Moș Crăciun?” le este des adresată părinților în apropierea sărbătorilor de iarnă.

Citește și: Povestea lui Moş Crăciun: De ce aduce cadouri copiilor?

Moș Crăciun vine în seara de 24 spre 25 decembrie, lăsându-le cadouri copiilor sub brad. La unii copii vine mai repede, iar la alții puțin mai greu, însă, cu siguranță, niciun copil nu va duce lipsa cadourilor în seara de Crăciun.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Totuși, nu se știe niciodată ora exactă la care vine Moș Crăciun. În fiecare an, Google lansează site-ul „ Santa Tracker ”, unde oricine îl poate urmări pe Moș Crăciun în timp real.

copil care a primit cadouri in ziua de craciun

Care este diferența între Moș Crăciun și Moș Nicolae? Ambii sunt darnici cu copiii cuminți!

[Sursa foto: iStock]

Care este diferența între Moș Crăciun și Moș Nicolae?

Moș Crăciun este iubit de copiii din întreaga lume, care îl așteaptă an de an cu cadourile mult dorite.

Totuși, Moș Crăciun nu este singurul moș darnic în perioada sărbătorilor de iarnă.

La începutul lunii decembrie, pe data de 6 decembrie, Moș Nicolae. este cel care îi surprinde pe copii. Apoi, vine și rândul lui Moș Crăciun. Deși mulți oameni îi aseamănă pe cei doi moși, ei sunt diferiți.

Moș Nicolae le aduce daruri copiilor în ajunul zilei de Sfântul Nicolae, pe 6 decembrie, iar Moș Crăciun vine în Ajunul Crăciunului. Moș Nicolae lasă cadourile în ghetuțele copiilor, acestea constând în dulciuri în mare parte, iar Moș Crăciun le lasă cadourile sub bradul de Crăciun. Moș Crăciun este mai darnic decât Moș Nicolae, deoarece acesta le aduce copiilor orice își doresc ei.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Ajunul Crăciunului 2023: Ce nu este bine să faci pe 24 decembrie

Pe lângă aceste deosebiri între cei doi moși, este știut faptul că Moș Crăciun vine pe o sanie trasă de reni, în timp ce Moș Nicolae vine călare pe un cal alb.

Când vine vorba despre copiii care nu au fost cuminți în anul ce a trecut, cei doi moși dau „cadouri” diferite. Moș Nicolae le oferă copiilor neastâmpărați o nuielușă, în timp ce Moș Crăciun le oferă cărbune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si