Close sidebar
Close sidebar

Cantareata de muzica populara, Ana Maria Botezatu, a anuntat ca a fost diagnosticata cu cancer la colon. "E o maladie mortala"

O tanara cantareata de muzica populara din Romania a facut o dezvaluire socanta pentru fanii ei. Ea a marturisit ca a fost diagnosticata cu cancer la colon, o maladie mortala.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ana Maria Botezatu, o tanara cantareata de muzica populara, a facut anuntul crunt chiar in ziua in care a fost inmormantata Ileana Ciuculete. Solista a marturisit ca se lupta de ceva timp cu boala si ca acum se simte ceva mai bine. "Medicii mi-au spus ca am cancer la colon. La Fundeni s-a dat diagnosticul corect si am fost nevoita sa fac o operatie de scoatere de fiere. Am stat anesteziata timp de sase ore, pentru ca la prima atingere a pungii de puroi aceasta s-a spart si au fost nevoiti sa curete tot locul. Medicii mi-au spus ca am avut noroc enorm ca inca mai sunt in viata", declarat ea printre lacrimi la un post de televiziune din Romania.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI