Răsturnare de situație în cazul morții regretatului artist Mile Povan! Mihai Leric a fost găsit fără suflare, marţi, în propria locuinţă, chiar de fratele său. Acesta era îngrijorat că tânărul nu-i mai răspundea la telefon.

Cauză moarte Mile Povan

El este Mile Povan.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alertă în Bihor, după ce o galerie de mină s-a prăbușit! Apa a devenit roșie, iar oamenii nu o mai pot folosi

De ce a murit îndrăgitul artist de muzică populară?

Se pare că acesta fusese doar cu o zi în urmă la spitalul din Arad, deoarece se simțea rău. Cu toate astea, Mile Povan nu a dorit să rămână internat, așadar a plecat acasă pe semnătura lui. Stările de rău ar fi persistat și acasă, acolo unde artistul s-ar fi prăbușit la pământ. 

Iniţial, au fost speculaţii că Mile Povan ar fi murit după ce ar fi consumat medicamente pentru slăbit, însă joi familia și apropiații cântărețului de muzică populară în vârstă de 31 de ani au aflat care a fost de fapt cauza decesului său. Așadar, în cazul său ar fi fost vorba de niște uleiuri esenţiale, care, conform medicilor ar putea da reacții adverse, și în special reacții cardiace care pot duce la deces, informează Observator.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cauză moarte Mile Povan

Mile Povan ar fi murit din cauza unor uleiuri esențiale.

[Sursa foto: Facebook]

 

Citește și: A văzut echipajul de polițiști și s-a speriat! Gestul a costat-o scump pe o tânără din Botoșani! Ce s-a întâmplat

În continuare sunt așteptate și rezultatele toxicologice, care vor arăta cu exactitate substanțele ingerate de Mile Povan. Până atunci, medicii legiști au stabilit cauza oficială a decesului, și anume infarctul. 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Apropiații lui Mile Povan sunt încă în stare de șoc. Ei au numai cuvinte de laudă pentru cântăreț, care mereu era prezent la cântări cu zâmbetul pe buze.

”În aceste clipe de adâncă tristețe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea persoanei iubite! Vreau să îți mulțumesc pentru cei 2 ani în care am fost ca o familie. M-ai luat alături de tine când eram doar un copil deși m-ai tratat ca pe un adult, ai avut încredere în mine și mereu mi-ai zis că o să reușesc, să nu mă dau bătut. Mulțumesc pentru sfaturi și pentru tot ceea ce am învățat de la tine. Durerea este mare și cuvintele sunt de prisos, ai lăsat multă durere și un gol în sufletul meu. Să le cânți frumos îngerilor, cum ne cântai și nouă aici pe pământ…”, a scris un prieten de-al artistului pe pagina de Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si