Anamaria Prodan este activă în mediul online, dar cu toate acestea fanii impresarei nu știau până acum care este, de fapt, pasiunea ascunsă a acesteia.

Frumoasa impresară își tine fanii la curent pe rețelele de socializare cu tot ceea ce face. Dar recent a dezvăluit una dintre cele mai de suflet pasiuni ale sale, de care nu știa foarte multă lume.

Fanii care credeau că știu totul despre Anamaria Prodan au rămas uimiți când au văzut că impresara este pasionată de snooker.

@anamariaprodan17 Investita in functia de presedinte de onoare a federatiei de snooker trebuie sa fiu nr 1. … nu? Yes! I can! Sunt nr 1 in tot ceea ce fac pt ca #eusuntanamariaprodan🥇 ♬ Unstoppable- Sia

Anamaria Prodan a primit un inel de logodnă de 100.000 de euro

Impresara a primit două buchete imense de trandafiri albi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a fost surprinsă antrenându-se la baza de pregătire a FCSB-ului, clubul patronat de Gigi Becali. Impresara și latifundiarul din Pipera nu au o relație bună

Anamaria Prodan a trecut peste divorțul de  Laurențiu Reghecampf  și zâmbește din nou. Deși nu vrea să-i facă publică identitatea, vedeta a mărturisit că este un bărbat atent și plin de calități.

Impresara se declară fericită și mulțumită de noua sa relație. Anamaria Prodan se consideră o norocoasă, iar acum crede că este tratată așa cum merită.

Deși nu a dezvăluit identitatea bărbatului din viața sa, acesta este potent financiar, drept dovadă stau cadourile pe care acesta i le face.

”După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea. Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar. Vă doresc și vouă măcar o unime din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu.”, a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si