Iolanda a declarat ce anume își dorește de la sufletul ei pereche, dar și mărturisiri cu privire la fostele relații, apoi a izbucnit în plâns.

Concurenții au o anumită zi dedicată „confesiunilor”, moment în care aceștia vor spune telespectatorilor povestea lor de viață, dar pentru restul concurenților din casă.

Citeste si: Bianca Mitroi, concurenta eliminată din Casa Iubirii, va fi foc și pară. Ce au făcut Sorin și Natalia

„Fiecare om este diferit. Concurenții noștri sunt diferiți.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Au niște povești de viață atât de frumoase cu toții, extrem de sensibile multe dintre ele. Eu nu o să le scot așa public decât atunci când ei vor fi pregătiți. Dacă ei vor fi pregătiți, atunci o să-i susțin. O să le fiu alături. Și o să încerc să-i ajut în a povești anumite lucruri. Poate nu vor reuși de la bun început să spună multe lucruri, dar o vor face pe parcurs, cu siguranță”, a declarat Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului, Casa iubirii.

Citeste si: Ce face fiul Andreei Mantea atunci când vedeta este la filmările Casa Iubirii. Gestul de neînchipuit pe care David l-a făcut în culisele show-ului

Iolanda a spus încă de la intrarea sa în Casa Iubirii că își dorește să își întâlnească alesul inimii cu care să își exprime sentimentele.

„Bărbatul perfect ar trebui să fie calm, dar să fie și vorbăreț.

Știu că e un paradox, dar vreau să și vorbească când e cazul, dar să fie foarte calm în timp ce vorbește.”, a răspuns Iolanda, la intrarea în Casa iubirii.

Citeste si: Concurenții din ”Casa Iubirii” au lăsat rivalitățile pentru a se juca. Prestația lui Radu a stârnit hohote de râs

Iolanda și fostul său iubit discutau deschis despre absolut tot, chiar și de partenerii cu care își dădeau întâlnire, iar vestea că acesta are o nouă relație, a venit cumva pe neașteptate pentru Iolanda, ținând cont că era deschisă încă portița de „ Ce ar fi dacă.. ne-am împăca?”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si