O firma din judetul Alba, aflata pe lista furnizorilor Casei Regale a Romaniei, a provocat un adevarat dezastru ecologic in judetul Alba, dupa ce inspectorii de la Garda de Mediu au constatat ca au ingropat peste 20.000 de gaini moarte. Conform legii, acestea trebuie incinerate, insa reprezentantii societatii, aflate in prezent in faliment, au preferat sa le arunce intr-o groapa sapata in curtea firmei.

Firma respectiva apare pe site-ul Casei Regale a Romaniei ca furnizor de oua proaspete din data de 10.06.2010.

Ea se afla intr-o companie selecta, printre celebri creatori de moda (Alexandru Ciucu, Doina Levintza), producatori de mobila sau de aparatura electronica. De altfel, Casa Regala este recunoscuta pentru grija cu care isi selecteaza furnizorii, care apoi, la randul lor se pot mandri cu faptul ca servesc interesele familiei Regelui Mihai I.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

Ferma de pasari din Alba a fost amendata cu 100.000 de lei, dupa ce inspectorii au constatat dezastrul. Culmea e ca reprezentantii societatii au intrebat Garda de Mediu daca pot ingropa pasarile care au murit din cauza unui incendiu care a afectat conductele de aer conditionat.

„Ei ne-au intrebat pe noi ca au avut incidentul si au trimis Agentiei de Protectie a Mediului Alba o hartie prin care intrebau daca pot sa le ingroape, iar APM a trimis o adresa clara ca legea cere ca ele sa fie incinerate.(...) Dansii nu au facut acest lucru si le-au ingropat direct in pamant. Pe langa amenda, am luat ca masura imprejmuirea locului unde s-a facut ingroparea cadavrelor pentru ca nu puteam dispune scoaterea lor afara si incinerarea lor.
Ganditi-va ce ar insemna chestia asta dupa o saptamana, doua. Va dati seama ce miros ar fi acolo”
, a declarat Danut Halai, seful Garzii de Mediu Alba pentru ziarulunirea.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si