Orice se poate spune despre Sorin Mihai Grindeanu, mai putin faptul ca ar fi un tradator. Timisoreanul este unul dintre cei mai vechi membri PSD, care pana acum si-a pastrat competentele doar pe plan local. Fidelitatea lui Grindeanu nu a fost dovedita doar prin actiunile sale la Timisoara, ci si prin sumele mari pe care acesta le-a donat partidului, atunci cand a fost nevoie.

Sorin Grindeanu a participat financiar la toate alegerile, fie ele locale, parlamentare sau prezidentiale.

Astfel, intre 2006 si 2012, el a donat nu mai putin de 56.315 lei dupa cum urmeaza: 10.400 lei in 2006, 15.915 in 2007, 7500 lei in 2010 si 22.500 in 2012. Toate aceste sume au plecat din contul sau personal in cel al partidului, deci reprezinta donatii in nume personal. La acestea se adauga si 12.100, pe care tatal lui, Nicolae Grindeanu i-a oferit PSD-ului in 2008.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Un calcul simplu arata ca familia Grindeanu a transferat in conturile PSD-ului peste 15.200 euro in doar 6 ani. Gurile rele ar spune ca atat costa sa ajungi prim-ministru, insa cel mai probabil, pretul este mult mai mare decat atat.

Si ne referim aici, bineinteles, la faptul ca trebuie sa-si lasi familia acasa, sa vii la Bucuresti, unde sa-ti asumi atatea decizii, unele contestate puternic de cetateni.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si