Close sidebar
Close sidebar

Cati bani vor primi bugetarii in locul tichetelor de masa

Bugetarii nu vor mai primi tichete de masa conform noului proiect al legii salarizarii, adoptat recent de Senat, insa in locul acestora va aparea o indemnizatie anuala de hrana, a carei valoare se va situa la nivelul a doua salarii minime brute pe tara, adica suma de 2.900 de lei.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Propunerea legislativa privind salarizarea personalului platit din fonduri publice prevede ca eliminarea tichetelor de masa sa fie compensata cu acordarea unei indemnizatii de hrana anuale, situate la nivelul a doua salarii de baza minime brute pe tara garantate în plata.

Astfel, cum valoarea salariului minim brut pe tara este, de la 1 februarie 2017, de 1.450 de lei, indemnizatia de hrana va avea un cuantum dublu, de 2.900 de lei, potrivit avocat.net.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

De acesti bani vor beneficia toti bugetarii, "cu exceptia personalului din sectorul de aparare nationala, ordine publica si siguranta nationala care, potrivit legii, beneficiaza de drepturi de hrana".

Cititi mai mult AICI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI