Terasa improvizata are acces la o sala de curs. Unul dintre tineri se catara la un moment dat pe geam si intra in clasa. Dupa ce-si termina tigarile, ceilalti elevi de liceu intra si ei in interior tot pe fereastra, rand pe rand.  Aceste imagini au ajuns si pe biroul doamnei director al Liceului de Arta, care dupa ce a vazut patania copiilor s-a dus dupa ei.

In sala de curs care avea iesire spre acoperisul cladirii, doamna director si mana ei dreapta au constatat ca lacatul de la gratii a fost scos. Asa au reusit liceenii rebeli sa se strecoare afara.

Dupa ce a inspectat cu atentie problema, cea care conduce liceul i-a identificat pe doi dintre tinerii care au iesit pe acoperis sa fumeze. I-a chemat indata in birou, sa le ceara socoteala.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

De cum au vazut imaginile cu ei pe acoperisul liceului de arte, tinerii au inceput sa se balbaie. De asa o mustrare sigur isi vor aduce aminte peste ani,cu zambetul pe buze.

Directoarea liceului a promis ca va lua toate masurile pentru a-i pedepsi pe liceenii rebeli. Se ia in calcul scaderea notei la purtare si inchiderea ferestrelor cu doua randuri de lacate.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si