Un elev din Borșa, Maramureș a fost bătut și împins de un polițist, tatăl unui coleg cu care se certase. Scandalul a avut loc chiar în curtea liceului din oraș.

Elev din Borșa- bătut de un polițist

Incident grav în cursul zilei de ieri la liceul din oraşul Borşa. Conform informaţiilor, doi elevi s-ar fi luat la harţă, iar unul dintre ei şi-a sunat tatăl, poliţist la Poliţia oraşului Borşa.

Acesta a venit la şcoală, a intrat în curtea unităţii de învăţământ şi a început să-l lovească şi să-l îmbrâncească pe elevul cu care fiul său avusese conflictul.

Citește și: Polițistă ucisă de soț pe motiv că a refuzat să-și facă datoria în pat

Tot acest incident s-ar fi petrecut sub privirile profesorilor, dar şi ale paznicului. Niciunul nu a intervenit pentru a aplana conflictul. Elevul agresat a ajuns la UPU Borşa pentru a primi îngrijiri medicale.

Citește și: Declarații șocante ale polițistei care s-a culcat cu 6 colegi de secție. "M-au abuzat"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Aparţinătorii au declarat că luni, elevul va ajunge la Serviciul de Medicină Legală Maramureş pentru a primi certificat medico-legal, apoi vor depune plângere împotriva poliţistului borşean. De menționat este faptul că omul legii era îmbrăcat în civil, fiind în timpul liber.

Citește și: Un jandarm din Satu Mare a fost arestat după ce ar fi agresat sexual două minore

Șocant. Un bărbat de 24 de ani din Baia Mare și-ar fi ucis mama

Suspiciune de crimă în Baia Mare. Un tânăr în vârstă de 24 de ani, care suferea de afecțiuni psihice, și-ar fi ucis mama. Tot el a fost cel care a alertat autoritățile.

Un tânăr din Baia Mare și-ar fi omorât mama în vârstă de 46 de ani. Bărbatul a fost și cel care a anunțat tragedia la 112, spunându-le autorităților că mama sa nu mai respira.

Bărbatul suferea de afecțiuni psihice

Din primele informații, bărbatul suferea de afecțiuni psihice și de curând medicul său i-ar fi redus doza de medicamente.

De altfel, și în fața autorităților bărbatul a recunoscut că nu și-a luat medicamentația. 

Citeste si:  Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut vreodată Ema Karter: ”Într-o catedrala din Las Vegas" ”- kanald.ro

Citeste si:  Platforma pe care a apărut Răzvan Miheț după despărțire! Mulți nu cred că poate fi real- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si