În seara zilei de miercuri 4 ianuarie, în jurul orei 20,00, poliţiştii fost sesizaţi, prin numărul de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat din Curtea de Argeş ar fi incendiat un autoturism şi are asupra sa două cuţite.

Citește și: Clipe cumplite pentru o bătrână de 84 de ani din Letca Nouă. Casa ei a fost mistuită de un incendiu violent, imobilul arzând în întregime

"Din primele verificări s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Curtea de Argeş, pe fondul consumului de alcool, având asupra sa două cuţite, ar fi distrus un geam şi parbrizul unui autoturism, parcat la poarta imobilului tatălui său, după care ar fi incendiat un alt autoturism, aparţinând aceleiaşi persoane", spun polițiștii în comunicatul de presă.

Citește și: Un deputat român este acuzat că și-ar fi agresat soția. Femeia a refuzat să meargă la spital

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului l-au imobilizat pe bărbat şi l-au condus la audieri.

Două mașini în flăcări după consumul exagerat de alcool

În urma incendiului, a fost avariată şi o autoutilitară, parcată în apropiere.

Cercetările continuă, urmând ca, după administrarea probatoriului, să fie luate măsurile legale în consecinţă, precizează IPJ Argeş.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a anunţat că pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

Potrivit pompierilor, flăcările s-au propagat şi la o autoutilitară parcată în imediata apropiere, care a fost avariată în proporţie de aproximativ 30%. 

Suspectul, reținut de poliție

Pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş.

"În cursul nopţii trecute, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive", a anunţat, joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si