Suntem la comisia de agricultura. Pe masa alesilor este proiectul de lege care interzice folosirea animalelor salbatice in spectacolele de circ. Tudor Ionescu, consilier general invitat la dezbateri incearca sa le explice membrilor comisiei hotararea adoptata de primarie. Dar pisicile il impiedica.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

In capitala s-a spus adio spectacolelor cu animale salbatice. Asa ca acum doar in alte orase poti sa mai vezi la circ elefanti, zebre sau tigrii. Pana cand, nu se stie! Caci alesii au pe masa un proiect care ar putea interzice in toata tara folosirea animalelor in astfel de spectacole.

"Eu, care sunt crescut in lumea circului si am vazut cum sunt crescute animalele cum sunt dresdate, cu multa afectiune, mi se pare o nedreptate", sustine un dresor.

Sa revenim insa la comisia noastra, caci n-am terminat dezbaterea. Alesii au o curiozitate!

Nici latura financiara nu este neglijata de parlamentari. Oricat de mult ar iubi animalele, membrii comisiei se gandesc ca este totusi o afacere in joc.

Cum neclaritatile au fost multe, deputatii din comisie au decis sa mai discute o data legea, peste doua saptamani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si