Marcel Pavel ar fi început filmările pentru o emisiune TV în adrul căruia era jurat. Printre cei cu care s-a întâlnit și de care s-a apropiat se numără și Andreea Bălan, dar și Monica Anghel, după cum am putut vedea pe rețelele de socializare.

Citeste si: China şi India au convenit să deescaladeze situaţia de la frontieră, după ciocnirea dintre trupele lor soldată cu cel puţin 20 de victime

Potrivit Cancan, în urma testului pe care artistul l-a făcut pentru afla de ce se simte rău de câteva zile, acesta a aflat că a fost, într-adevăr infectat. Artistul a fost transportat în miercuri seară cu izoleta la spital, acolo unde a început deja tratamentul împotriva virusului.
Artistul s-a simțit rău în ultimele zile și a luat decizia de a se testa pentru COVID-19, iar asta pentru a nu își pune în pericol familia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: OMS: Steroizii trebuie folosiţi doar în cazurile grave de COVID-19

Marcel Pavel coronavirus. Simptomele unei răceli

Cântărețul prezintă mai exact simptomele unei răceli și nu credea că a fost infectat cu coronavirus, mai ales că, susține el, nu are febră, iar asta îl face să spere că este doar o banală răceală de care va scăpa repede.

Marcel Pavel este de părere că are aceste stări de rău din cauza diferenței mari de temperatură din camera în care stau artiștii și platoul unde se filmează emisiunea la care participă în prezent.
Marcel Pavel coronavirus. „Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat Marcel Pavel pentru Click.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si