14 concurenți, dintre care 7 fete și 7 băieți, speră să-și întâlnească jumătatea în cadrul emisiunii Casa iubirii de la Kanal D.

Cine este  Corina Niculescu de la Casa iubirii și ce facultate a terminat

Corina Niculescu are 28 de ani, din București, și a absolvit Facultatea de Administrație Publică. Își dorește să întâlnească în „Casa iubirii” bărbatul ideal, care să o completeze. 

Se descrie ca fiind o fire amuzantă, atentă la celălalt și charismatică. Consideră că are un caracter frumos care o va ajuta să găsească și să păstreze adevărata iubire.

Citeste si: Anda Adam și Nicoleta Nucă, primele două celebrități din cel de-al șaptelea sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Corina Niculescu mărturisește că și-ar dori ca bărbatul cu care se va căsători să-i fie alături toată viața. 

„Căsătoria este pentru mine un legământ pe care mi-aș dori să îl fac o singură dată în viață ”,  a spus concurenta de la Casa Iubirii.

Regulile casei trebuie respectate

Andreea Mantea spune că îi va urmări pe concurenţi cu maximă atenţie, pentru ca aceştia să respecte regulamentul strict al emisiunii. 

 „ E un loc în care le-am asigurat toate condiţiile să se simtă bine şi  să fie relaxati, să fie ei inşişi. Voi fi alături de ei şi ca prietenă, dar şi ca <tutore>, pentru că îi voi monitoriza în permanenţa şi voi avea grijă ca fiecare dintre cei 14 concurenţi să respecte regulile Casei”, a declarat aceasta.

Citeste si: Cum aplici sigur si rapid pentru un credit online?

Emisiunea Casa iubirii va putea fi urmarită în fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 10:00 şi de la 17:00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică de la 16:00 şi de la 19:00, la KanalD. 14 concurenţi, 7 fete şi 7 baieti, s-au aventurat în găsirea sufletului pereche, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i cu empatie, pe drumul sinuos al descoperirii de sine şi a celuilalt. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si