O femeie in varsta de 30 de ani, de nationalitate poloneza, a murit la Bari in urma unui grav traumatism cranian provocat de o cadere care a avut loc pe timpul unei dintre multele certuri cu partenerul sau de viata, un cetatean roman, care a palmuit-o cu violenta peste fata facand-o sa cada.

Citeste si: "Asistentii sociali m-au trimis inapoi la tata, ca sa ma violeze din nou!" Povestea cutremuratoare a unei tinere, torturata de propriul tata

Ulterior, desi ea isi pierduse deja constienta, a abandonat-o in mod intentionat, prabusita la pamant, ore la rand, continuand sa bea alcool.
Numai la revenirea unui colocatar a fost chemat serviciul de urgenta 118. Femeia a fost internata in stare deosebit de grava la spital si a fost supusa unei interventii chirurgicale, insa dupa circa 24 de ore de agonie a murit.
Barbatul un roman de 44 de ani, Marian Sima, a fost dus la inchisoare in stare de arest cu acuzatia de omor voluntar. Faptele s-au petrecut pe 6 iulie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cei doi traiau intr-o casa abandonata din cartierul Japigia, la periferia localitatii Ba ri, impreuna cu alti conationali romani.
”Fiica ta merita toate acestea pentru ca nu a spalat farfuriile asa cum i-am spus”.

Astfel i-a raspuns mamei polonezei batuta mortal.
Mama victimei a spus aceste cuvinte carabinierilor, povestind despre violentele pe care le suferea fiica sa de peste doi ani in acea casa. Tanara nu si-a denuntat iubitul de frica.

Mama victimei a povestit investigatorilor despre ultimii doi ani de violente suferite de fiica, «era de-ajuns o intarziere in executarea treburilor casnice pentru a-l face sa se infurie rau de tot», a spus, explicand insa ca «fiica mea nu a vrut niciodata sa faca plangere impotriva partenerului ei, pe care il frecventa de cand a iesit din inchisoare, pentru ca el chiar si in prezenta mea o ameninta cu cutitul cu moartea, in cazul in care il va denunta».

Sursa: gazetaromaneasca.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si