Aflati in perioada Postului Pastelui foarte multi dintre noi ne dorim sa tinem si regim, daca se poate, astfel incat sa ne simtim cat mai bine. Probabil ca foarte multi dintre noi mai degraba luam in greutate, in aceasta perioada, decat sa slabim, din cauza greselilor pe care le facem frecvent in alimentatie.

Citeste si: Înscrieri Casa Iubirii: Cum poţi participa la casting-ul celui mai impresionant dating show?

“Trebuie sa avem niste alegeri care sunt mai sanatoase si sa profitam de cele 40 de zile ale Postului, sa slabim, nu sa ne ingrasam. Exista posibilitatea sa tinem regim in perioada de Post, putem face si o detoxifiere pentru ficat, de trei sau sase zile. Putem profita de mai multe lucruri odata”, spune specialistul.

Citeste si: Doamna cântecului românesc, Maria Cârneci, la „Dimineața cu noi”

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

Ce anume ar trebui sa consumam ca cum sa tinem si o dieta, si un post corecte, ne explica Wasim Nazer.

Citeste si: VIDEO- “Casa iubirii”, în cifre!

“Trebuie sa mancam foarte multe legume, fructe, dar nu atat de multe, si nu cei care vor sa slabeasca, pentru ca ele contin zahar. (…) Sa mancam multe verdeturi, sa inlocuim orezul, sa spunem, cu bulgur, care are foarte multe proteine, foarte putine calorii si foarte multe fibre care ajuta la digestie.

(…) Putem consuma quinoa, un ingredient care are proteine perfecte (…), considerat a fi unul dintre alimentele cele mai sanatoase. (…) La salata putem sa adaugam stafide, avocado, quinoa, ca sa aiba si proteine, ca sa fie perfecta, completa si ne saturam. (…) Putem manca humus, care este foarte bun in Post, putem manca paine alba, dar sa nu exageram, asta e ideea. Preferabil este sa mancam paine de secara”, considera
specialistul in nutritie Wasim Nazer.

Wasim Nazer

Emisiunea „Dimineața cu noi”.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ce vârstă reală are PATRIZIA PAGLIERI. „Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Parcă luam foc, aşa simţeam”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si