Proprietarul unui salon de tatuaje este pus cu acuzare de poliția din SUA, pentru fapte deosebit de grave. Mai precis, Matthew Lampi, în vârstă de 52 de ani, din East Bethel, Minnesota ar fi cumpărat bebeluși morți, dar și creiere umane, el făcând parte dintr-o rețea masivă de trafic de cadavre, informează Mirror.

Detalii șocante au ieșit la iveală în acest caz 

El a fost acuzat de "conspirație și transport interstatal de bunuri furate", potrivit unui comunicat de presă al Departamentului de Justiție al SUA, mai exact al Biroului Procuraturii Statelor Unite din Districtul Mijlociu din Pennsylvania. În documente se mai arată faptul că rămășițe umane au fost furate de la Harvard Medical School și de la o casă mortuară din Arkansa.

Matthew ar fi avut și un complice. Este vorba de Jeremy Pauley, în vârstă de 41 de ani, din Bloomsburg, Pennsylvania care cumpăra de la acest individ rămășițe de cadavre la salonul de tatuaje din Minnesota. De altfel și Lampi ar fi cumpărat de el, tranzacțiile dintre ei valorând aproximativ 100.000 de dolari. 

Tatuator trafic cadavre

Imagine reprezentativă pentru un tatuator.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Exclusiv! Camera anti-stres, locul în care depresia și emoțiile negative dispar într-o clipă: ”Oamenii nu știu cum să-și găsească echilibrul”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Primul care ar fi avut această idee sinistră a fost Cedric Lodge, în vârstă de 55 de ani, din Goffstown, New Hampshire. El administra morga pentru Programul de donații anatomice de la Harvard Medical School din Boston, Massachusetts și ar fi "furat organe și alte părți ale cadavrelor donate pentru cercetare medicală și educație înainte de incinerarea lor programată". Mai apoi, el și soția ar fi vândut mai departe organele altor trei indivizi între anii 2018-2022.

Doi indivizi ar mai fi intrat în morgă, iar cadavrele au ajuns și la Pauley. Între ei ar fi avut loc schimburi de cadavre. Oamenii legii au făcut chiar rost de niște interceptări dintr-o discuție, iar Pauley spunea că "va împacheta creierul și inima în seara asta".

Rețea trafic cadavre SUA

Imagine cu o mașină de Poliție.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Mărturia șocată făcută pe patul de moarte de un bărbat bolnav de cancer. Polițiștii au rămas înmărmuriți

"Unele crime sfidează înțelegerea. Furtul și traficul de rămășițe umane lovește în esența a ceea ce ne face umani. Este deosebit de îngrozitor faptul că atât de multe dintre victimele de aici s-au oferit voluntar să permită ca rămășițele lor să fie folosite pentru a educa profesioniștii din domeniul medical și pentru a promova interesele științei și ale vindecării. Este îngrozitor să se profite de ei și de familiile lor în numele profitului", au transmis autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si