Ce rol are asteroidul Vesta in astrologie. Vesta este cel mai rapid asteroid al zodiacului. Acesta reprezintă valorile culturale, sexualitatea şi lucrurile faţă de care ai cel mai mare devotament.

Ce este, de fapt, Vesta?

In astrologie, Vesta este asociata cu devotamentul specific zodiei Fecioara, dar si cu pasiunea regasita la Scorpioni, prezenta acestui asteroid in harta noastra astrologica putand sa ne trimita la trezirea si intretinerea fortelor vitale pentru o perioada foarte lunga de vreme.

Vesta mai simbolizează în astrologie,  concentrarea și devotamentul, iar in perioada in care va tranzita Sagetatorul isi va indrepta atentia asupra unor principii precum increderea, credinta, adevarul si libertatea. Vesta in Sagetator inseamna de asemenea cautarea flacarii spirituale, dedicarea cautarii adevarului universal. Aceasta serveste ca sursa de inspiratie pentru „calatoria vietii”.

Citește și: Zodia Săgetător începe pe 23 noiembrie 2022- Compatibilitate cu alte zodii

Ce rol are asteroidul Vesta?

De asemenea, concentrarea Vestei este insotita de limite, atunci cand acestea sunt aplicate unor concepte ca adevarul si convingerile poate deveni o atitudine de tipul totul sau nimic, cu alte cuvinte existenta unui singur adevar aplicabil tuturor. Insa, acest lucru nu poate functiona pentru toata lumea, mai ales ca Sagetatorul este un semn inclusiv, nu exclusiv.

Cum influenteaza pozitia asteroidului Vesta in astrograma?

Astrologii nu sunt siguri in ceea ce priveste domiciliul Vestei. Unii spun ca ar avea domiciliul in zodia Fecioara si exaltarea in Scorpion, însă altii sustin ca Vesta ar avea domiciliul in Scorpion si exaltarea in Varsator.

Vesta trebuie privita intotdeauna impreuna cu Saturn si Marte (sau chiar Pluton). Mai mult, relatia cele doua poate oferi indicii clare despre parcursul evolutiv ce se doreste a fi urmat de nativ.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Lună în Taur în harta natală. Ce semnifică acest aspect astrologic în astrograma ta

Dintre toate atributiile acestui asteroid, astrologii spun ca putem conta in astrograma pe Vesta cand vrem sa culegem date despre importanta relatiei pe care o avem cu noi insine. In plus, ea descrie acele detalii personale ce ne pot face sa alegem un stil de viata aparte, diferit de parcursul normal.

De asemenea, vesta ne arata ce anume ne motiveaza sa atingem „abundenta” interioara a fiecaruia,  prin ce mijloace cu ce resurse  interioare putem sa ne gasim unicitatea.

Vesta nu este un factor decisiv, dar este acel „ceva” subtil cu care ne putem identifica, cu care putem rezona  in alegerile noastre.

Astfel, daca dorim sa stim care ne este vocatia, dar și pe ce calitate sa ne bazam, trebuie sa o privim pe Vesta in tema noastra.

Citește și: Horoscop: Zodia Berbec. Tot ce trebuie să știi despre persoanele născute în perioada 21 martie- 20 aprilie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si