Cautarea unui look stylish pentru birou implica de obicei unele incercari si erori. In mare parte erori… Dar nu trebuie sa fie asa! Iata cinci moduri de a iti crea tinute cu adevarat spectaculoase pentru zilele in care vrei sa impresionezi la birou.

Costum+ camasa cu print tropical

Considera aceasta combinatie: un costum lejer de vara dintr-un mix de bumbac si in, bleumarin sau gri, purtat cu o camasa din satin de matase cu un imprimeu vibrant si mocasini clasici.

Aceasta tinuta este o optiune sigura nu numai pentru o zi de birou, ci si orice ocazie in care codul vestimentar nu a fost specificat in negru si alb. Daca publicul este mai lejer decat te astepti, poti scoate sacoul si desface cativa nasturi de la camasa si totul este relaxat.

Te simti prea imbracat? Camasa imprimata emana atat de multa incredere in sine, incat vei fi pur si simplu tipul care ar fi putut opta pentru o camasa scrobita, ca toti ceilalti, dar a decis sa adauge personalitate costumului. Nu te reprezinta camasa cu imprimeu? Atunci poarta un tricou roz sau galben sau lila, pentru acelasi efect casual.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscopul mincinoşilor. Ce zodii nu spun niciodată adevărul?

Bijuteriile sunt un element subestimat al unui look masculin si nu strica sa porti mai mult decat doar ceasul din cand in cand. Incearca un colier cu lant argintiu Guess de la Fashion Days pentru a da putina indrazneala unei tinute de birou.

Pantaloni cu pense+ tricou polo tricotat

Daca nu ai o astfel de pereche de pantaloni in garderoba ta de vara, atunci fugi acum si cumpara-ti. Nu e nevoie sa fie intr-o nuanta clasica de negru sau bleumarin, poti incerca un maro cald, de vara. Pot sa fie pantaloni de costum din in sau chiar pantaloni jogger din bumbac, orice are o talie lejera si material natural. Iar atunci cand ii vei combina cu un tricou polo dintr-un tricot lejer vei obtine un look scos parca din ‘Once Upon A Time In Hollywood’, extrem de modern si potrivit pentru o zi la birou in mijlocul verii. Un look care spune ca esti confortabil cu masculinitatea ta si iti place sa amesteci texturi si croieli de inspiratie retro.

Un look all-white

Vara asta poate fi sezonul in care se dovedeste ca albul ti se potriveste. Incearca un look inspirat din atmosfera de Riviera Franceza: o camasa cu maneca scurta si buzunare aplicate, alaturi de pantaloni din bumbac cu pense in aceeasi nuanta proaspata de alb, totul purtat cu mocasini maro si sosete albe. Tinuta inspirata clar din ‘Talentatul domnul Ripley’  si usor de recreat cu orice model actual din noile modele de camasi de barbati!

Camasa din denim+ pantaloni de costum+ sneakers albi

Pentru a oferi garderobei tale prospetime in mijlocul verii, vrei ceva inteligent si sofisticat, dar care sa-ti dea in continuare senzatia ca esti relaxat.

O camasa din denim subtire iti asigura relaxarea, in timp ce o pereche de pantaloni de costum aduce partea de sofisticare, iar o pereche de sneakers clasici albi sunt o modalitate excelenta de a adauga personalitate unui look.

Citeste si: Ce contraindicaţii are pepenele roşu? Aceste persoane nu ar trebuie să-l consume

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cauta pantaloni eleganti cu o semnatura minimalista si perechea confortabila de tenisi pentru tine, pentru a oferi tinutei o atmosfera relaxata instantaneu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si