Eliza Iliescu este elevă la Liceul Dimitrie Paciurea din București, unde a ajuns în urma repartiției computerizate, nefiind însă una din școlile preferate de fiica celei mai bătrâne mame. Însă media obținută de Eliza la Evaluare Națională a făcut ca media finală de admitere să fie de 6,67, notă cu care a fost distribuită la liceul "Dimitrie Paciurea", profil Uman, la clasa de Filologie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

În ultimii ani, mediile de admitere la acest liceu au fost tot mai mici, astfel încât a fost multă vreme în top licee proaste din Capitală. Se pare însă că anul acesta, situația s-a schimbat. Dacă anul trecut, ultima medie de admitere a fost în jurul notei 6, anul acesta, la Filologie, ultima medie de admitere a fost 7,07, astfel liceul ocupând un loc mai bun în clasamentul colegiilor din București.

Citeste si: Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume. Cu banii aceștia își crește fiica

Citeste si: Cum a câştigat Eliza Iliescu primii ei bani! Fata Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mama, şi-a cumpărat un telefon ”din acela peste care se trage cu degetul pe ecran”

Citeste si: S-a aflat adevărul despre sarcina Adrianei Iliescu. Cea mai bătrână mamă din lume: "Când m-au tăiat..."

Eliza Iliescu are buletin din ianuarie

Eliza Iliescu s-a născut pe 16 ianuarie 2005 şi a devenit celebră încă din primele zile de viaţă şi asta pentru că mama ei, Adriana Iliescu avea la cel moment 67 de ani. Atunci, aceasta a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai vârstnică femeie din lume care dădea naştere unui copil. Între timp, a pierdut acest titlu la nivel mondial, însă a rămas cea mai bătrână mamă de la noi din ţară. Eliza a fost școlăriță încă de la 5 ani, așa că abia în ianuarie, când era deja elevă în clasa a IX-a, fata a făcut 14 ani și a obținut buletinul atât de râvnit de toți adolescenții. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si