Apar noi informații în cazul elevului olimpic, care a încercat să își ucidă iubita în stradă, iar ulterior a vrut să se sinucidă.

În ce stare se află băiatul care și-a înjunghiat iubita?

Acesta începe să își revină. El este internat la Spitalul Clinic de Urgenţă din Craiova, dar a iesit de la Terapie Intensivă şi a fost mutat într-o altă secţie.

Părinții acestuia se află alături de el. Tânărul nu a stat de vorbă cu anchetatorii, deoarece starea sa nu i-a permis. 

Cel mai probabil, acest lucru nu se va întâmpla nici în zilele următoare. Va fi audiat atunci când doctorii vor decide faptul că este în afara pericolului și poate fi externat, potrivit Observatornews.ro.  

Acesta nu este păzit de oamenii legii, dar alături de el sunt cei din familie, care primesc consiliere psihologică, împreună cu el.

Citește și: Tânără înjunghiată în plină stradă, în Drobeta-Turnu Severin! Agresorul a încercat să se sinucidă în urma faptei

Care este starea victimei băiatului?

Adolescenta de 17 ani este încă internată la spital, la Drobeta-Turnu Severin. Nu a fost nici ea audiată, fiindcă este în stare de șoc. De asemenea, familia sa a cerut anchetatorilor să mai aștepte până când își va mai reveni.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. Cine sunt cei doi tineri din Drobeta-Turnu Severin care își puteau pierde viața în urma unui conflict? Mara i-ar fi spus lui Robert că vrea despărțirea

Aceștia sunt colegi de clasă și erau iubiți. Băiatul a atacat-o cu cuțitul atunci când au chiulit de la școală, fiind speriat de faptul că ar putea fi părăsit. Fata a încercat să fugă, dar el a urmărit-o şi a înjunghiat-o. După fapta teribilă, Robert s-a înjunghiat de mai multe ori în gât.

În trecut, Robert ar mai fi avut un episod asemănător. Părinții acestuia au încercat să-l pedepsească, astfel încât să nu se mai repete faptele, dar cu toate astea, se pare că tânărul a fost orbit de furie din cauza despărțirii.

Cei doi sunt foarte buni la învățătură, fiind chiar olimpici. Tânăra a intrat cu media 10 la liceu și a obținut locul I la olimpiada națională de cultură și spiritualitate românească. De asemenea, adolescenta era olimpică și la franceză, acolo unde a obținut mențiunea la faza națională. 

Robert era cunoscut ca fiind un elev foarte silitor. Acesta era olimpic pe județ la trei materii, matematică, informatică și engleză, conform Actual Mehedinți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si