Ana Morodan a fost „în lumina reflectoarelor”, după ce a fost prinsă beată și drogată la volan. Influencerița a stabilit un nou record după ce s-a ales cu 3 dosare penale într-o singură zi.

Mulți oameni au blamat-o pentru ceea ce a făcut și nu i-au dat nicio șansă la replică, dar la fel de mulți au și încurajat-o și i-au spus, direct, că ei cred în ea și sunt siguri că, cu puțină răbdare, influencerița va reuși în cele din urmă să treacă peste amintirile negre.

Citește și: Un apropiat al Anei Morodan rupe tăcerea: „Am primit o înregistrare cu ea, era greu de privit”

Ana Morodan, un nou mesaj pe rețelele sociale

Influencerița încearcă să fie pozitivă și să depășească scandalul care în ultimele săptămâni au pus-o la pământ. Ea spune că și-a învățat lecția. 

Pe Instagram, ea le-a spus fanilor că merge regulat la terapie pentru a se face bine.

Ea a venit și cu un nou anunț la care nu se aștepta nimeni. Toți cei care au o afacere sau o asociație și vor să își facă vocea auzită în mediul online o pot face cu ajutorul contului ei de Instagram, urmărit de foarte mulți oameni.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: O șoferiță beată și drogată a fost găsită de polițiști pe capota mașinii. Totul s-a întâmplat în Gorj

„In ultimele saptamani am primit cele mai bune lectii de la viata.

Am primit noroc cu carul, gesturi frumoase, ganduri si vorbe minunate. Am primit dragostea familiei mele de prieteni, cand nu credeam ca e posibil sa ai asa ceva fara legaturi de sange.

Am primit o retea invizibila de oameni care au avut grija de mine, am primit critici sanatoase, sfaturi blande si  increderea ca oamenii sunt buni.  Pana ma fac bine, decid ce vreau sa fac si adun energie si cap de planuri si constructie buna si frumoasa, va dau si eu ce pot acum: un wall de media sociala.

Citește și: VIDEO- Reacția Anei Morodan în scandalul drogurilor/ ”Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită”

Astept, va multumesc si ma duc sa mai fac o meditatie pana plec la terapie. Pe jos! #Pusipa, da' m-am intors in viata mea!” a spus Ana Morodan pe rețelele sociale.

Cum au reacționat internauții la postarea Contesei Digitale?

Urmăritorii Contesei Digitale au fost bucuroși să afle chiar de la ea că are de gând să se facă bine și că își dorește într-adevăr asta.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Bravo, Ana! Așa te știu, cu toții greșim. Atât timp cât îngerul tău a avut grijă să nu se întâmple vreo nenorocire,cine suntem noi să te judecăm?”, a spus cineva.

Citește și: VIDEO |Adriana Bahmuțeanu, atac la adresa Anei Morodan după ce a fost prinsă băută și drogată la volan: „Sper să ajungă cât mai repede și la lada de gunoi a istoriei, împreună cu mentorul ei, cel care a făcut-o celebră!”

„Multa putere si energie Ana, asta iti doresc, chiar asteptam o postare de genu dupa cele intamplate...”, a mai spus o persoană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si